Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislite malo sutra?
I meni iskljuce struju kad ne platim, zasto isto GRAS-u ne bi uradili? moramo svi jednaki biti vala...
Samo je razlika što kad tebi isključe ne ispaštaju svi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
pozdravljam sve dezurne papke i sandzaklije koji su nakotili ovaj grad k'o stakori.
Jebem ti mater, sve su ti sdzk krive, seljacinoooooo, primitivni, nikad od vas bosanca nista nece biti, opet ce vam rat biti jer se i dalje jebete sa srbima i hrvatimaa, aa naravno bolji su srbi sto su ti mamu i seku ***.
eto kakvom se ti primitivnom logikom vodis, za ne povjerovat. i mali milion tebi slicnih sada seta Ferhadijim i zivi taj sarajevski san. mozes ti kupit tene od 5 glava, ja znam da si do juce nosio opanke.
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
dok god sarajevo bude grabilo sebi vise nego ostalima bice nepravde za sve, bolje se ujediniti, dijeliti pa napredovati
SANDZAKLIJE NAPOLJE IZ SARAJEVA I BIH
bicikl i pici
i tako ovaj genije iz SDPa koristi gradjane Sarajeva da bi iscijedio pare iz GRASa i neprijateljskog SDA kantona a sve je to ok jer stiti interes drzavne firme EPBH a preko koje se opet vrte poslovi za SDPove firme
Jebo majku, nesto ovdje ne odgovara - i jedno i drugo drzavne kompanije, a rade jedno protiv drugog. Tako je samo kod nas, i mozda negdje u Juznoj Americi.
jedna propada... jel treba i druga da propadne?
Pa dobro, ima smisla i tvoj argument, ali ovi iz EPBiH ne zele ni da puste struju dva sata da ljudi vrate tranvaje u garazu (koliko sam ja razumio).
jucer vode nije bilo . . danas ovima struju iskljucili. . pa majke mi moje bolja je situacija u ratu bila . .. jos samo da se zapuca sa Trebevica i nista nam vise ne treba
stvarno su sandzaklije glupe
Grabovica poslušao svog šefa Zlatka Prolaznika pa isključio struju i blokirao Gras (kada već ne mogu više organizovati štrajkove), a sve ne bi li napakostio vladajućim "zelenim banditima". Samo što je ustvari napakostio običnim "smrtnicima". Prepucavaju se preko naših leđa. Dok mu je ministar bio iz SDP-a i dok je SDP vladao kantonom nisu ništa plaćali pa se i nagomilao dug. Eh, sada pošto nije više SDP tu, trenira strogoću. Možda je Dino trebao razmisliti šta znači ovo JP u nazivu EP BiH?!
mi u bsni volimo kade nista neradi nemojte ni palsti tranvaje
Bubica je fino lijepo pred TV uzivo izjavio : MOJ PRIJEDNOG JE DA GRAS IDE U STECAJ I TO JE JEDINA NAJBOLJA OPCIJA !!!!!!!!! PODRSKA BUBICI.
zašto baš danas po ovoj kiši usred bijela dana ?
Još jedan uspjeh u nizu naših vladajućih struktura.
e *** im staru ja msm samo u bosni isključe javni gradski prevoz to je za degeneka
...država za urnebes... (što ćute zlayini web obožavaoci?)
Svi pametuju i pjesace.