Komentari (327)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosli da zakuhaju kao i 92 pizda li vam materina..
U pravu si, neko sr.anje u najavi.
@JoseDeLaMata TI SI UBJEDJEN DA ONI NEMAJU SVOJE "MASLO" U OVOM RATU, KAO I U BILO KOJEM DRUGOM RATU ? Srbija jeste to radila sta je radila, ali Americi, vjeruj ti meni nije mane ni sekunde. Pa evo pogledaj, realno onaj dole rat protiv ISILA mogu zavrsiti u jednom danu... pitanje je zasto !? Bivsi agenti CIE su na sudovima iznosili cinjenice da su upravo oni dobili itekako velike novce kako bih "zakuhali" na balkanu, a kako ce zakuhati nego ponuditi Srbiji veliku Srbiju ...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Donio covjek rezultate popisa
Cim se ovaj pojavi negdje to je losh znak.. CIA nista dobro ne donosi, pa tako nece ni nama.
Boli njega uvo za nama,Ali ga boli sto je svo oruzje koje se koristilo u teroristickim napadima doslo iz bosne
Kukali ste da vam niko ne dolazi
doso frajer na cevape....
On uđe u Bosnu k'o u toalet lagano, ja ne mogu do radnje da me ne zaustave...ko si
Direkor CIE nije siguran šta je bilo sa onih 660 miliona opljačkanih iz Pavlović i banke Srpske. Kao, trebale su se oprane vratit preko Putinovog kredita po modelu Vučićevog kredita od 3o miliona. Al kako je Putin pod embargom negdje je zapelo . A PARE ?? Gdje su nestale ? Eh to ni CIA ne zna gdje su :))))
Dosao coja da kaze Bakiju necete uci u EU sve dok ne resite pitanje islamista koji imaju drzavljanstvo BIH i koje su dobili posle 1995. godine od tadasnjeg vrha i koji su prisutni na ovim prostorima .Kratko i jasno.
Sultan Bakir nikad i nije imao namjeru da uđe u EU. Kratko i jasno mu je odgovoreno. Neki dan nisu zenička djeca mahala zastavama EU neg TURSKIM :)
ne sme ovaj majmunce iz cia doci u RS
A gospoda policajci parkirali kombije u blizini hotela na trotoare, pa da ih zaobidjes bezbjedno moras cekati da sva auta prodju/sici na ulicu, auta jure, a oni nista. Cekala sam dobrih 5 minuta da zaobifjrm kombi. To mi je danas bilo grozno. :)
jesi li to sa stakama prelazila pa ti trebalo 5 minuta?
;D
Došo čovjek sasvim normalno na posao.
aaaaa sad tek jasno zašto će onaj marriot hotelče!
Mora da ga svrbi pa*as od tolike navale ovih nasih koji jedva cekaju da mu se uvuku u isti !!
Ma m.r.s u p.m. ne treba nama nikakva borba protiv terorizma klosari jedni, vec borba protiv fasista i nacista u vidu politicara i njihovih inkubatoriniranih ucenika
Ni marku u kucu,ni marku iz kuce...libo me taki za njega