Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto poštenih sdp direktora
SDP puleni, sa Rusima se uvezali da pljackaju. Ovako se godinama finansira orangutan Nermin Niksic, offshore, sve zakonito, a svake godine u dzep po 15 miliona.
Zasto ne cujemo sad Zahragica i politicare da je ovo udar na Bosnjake, kada Bosnalijek i Fudo idu u zatvor. Ili oni nisu Bosnjaci, il je Drzava u rukama SDA, pa oni koga hoce sude i koga hoce zatvaraju. Ko nije s njima, za cas ga se uhapsi. Kljusina yasmin mulahusic iz udobne ffotelje luksemburskog zraka i bakirovog pakasa, svrsava od radosti. Nisam stranacki opredjeljen al da nije botova ne bih znao kakvi jadova ima medju nama.
Kako ce biti udar na bosnjake, šurovali sa rusima da otmu drzavnu firmu.
I u federalnog partnera, najlegitimnijog rvata na svijetu, postoje legitimni i nelegitimni Hrvati. Tako i kod krimosa i njihove islamske zajednice postoje legitimne i nelegitimne bosnje! Sve zavisi u ime koga i za koga potkivas.
Zasto niko sa klixa ne objavi sta je hamdo ejubovic i njegovi opstinari uradio od gradjana naselja mušici,Donji hadzici i donji i gornji usivak zasto nemaju vode zasto im je put unisten klizanjem koji je izazvao tzv arapski investitor i sad ce hamdo od narodnih para to da placa ili ucjenjuje ljude da prodaju u bescjenje svoja imanja otiđite novinari i to je jedna vrsta genocida
....Braaaaleee, jedi kokain kasikom supenom ✌️😎
Samo da se zna da je Uzunovic Niksicev direktor, Avaz duzan 11 miliona poreza drzavi, a sve Goga DRZALA u ladici... MNOGI ne spavaju mirno nakon hapsenja Kasumovica koji u svom imovinskom kartonu ima 11 nekretnina, od toga 2 benzinske pumpe, ostalo kuce, vikendice i stanovi. Plata nacelnika 3,500 KM.
Pa napisi imena ljudi , kad onaj drva ukrade sliku mu objavite