Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koliko treba dati?
U ovoj drzavi i svakoj drzavnoj firmi ce da pocinju ovakve stvari oni su nekad svi zajedno radili u talu krali i prali novac sad kad su vidjeli da ce svi takvi nahebati oni pocinju medjusobno da se kolju... Tako i treba uljebe treba pusiti da se sami pokopaju
čovjek nudio pare da ga zaposli preko štele što se radi u skoro svakoj državnoj upravu ili firmi i sad ga ovaj prijavio a vjerovatno je već nekoga ranije zaposlio bez konkursa i ovo nije iznuda iznuda bi bila da je ovaj direktor trazio od njega pare a ne ovako
@GustavoFring A otkud znas? Mozda je bilo obratno. Mozda mu je ovaj trazio pare da ga zaposli pa ovaj rekao da ce ga prijaviti pa se sad ovaj javlja. Nesto je krupnije iza toga.
@politika.je Ovaj ti je Mario Gadzic, sin Mile Gadzic, tete Bernardice Covic, Coviceve zene. O teti su mediji dosta pisali. Mozes naci pa procitaj. Inace je Gadzicka dekanesa Ekonomskog fakulteta u Mostaru, a sin direktor "Aluminija". Opa! Sve postenjacinje. Nigdje sukoba interesa. Po konkursu sve.
Uredan i oosisan,,ustasa,,.
direktore sta je stetnim ugovorima , pa nisu svi nbudale da nas pozabavis ovim glupim SPINOM , A GDJE SU NESTALI MILIONI ??????
odvratna taktika nekog kome se sprema krivična prijava, prijavljuje nekakve sindikaliste za neke hiljade, a stotine miliona nestalo iz Aluminija
Dzaba ti prijava jarane,,Bakirovci donesose jucer zakon da se za to nemere vise kaznjavati :,,falla dragom alllahu"
hdz uhljebi se komešaju kako se bliži oktobar
Zamolio bih sve one koji nisu tzv. Hejteri da otvore i pogledaju moj projekat ► https://www.youtube.com/watch?v=Z0L8V62vgqE Nećete se pokajati, a traje svega 2 minuta. HVALA !!