Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se to zna već odavno ... Šta ste se sad nadigli ? Nema nam spasa ! I svi to dobro znamo !
ma bucko mali ,vidi ga sto je lukav ,kako on to grabi,i rukama i nogama ,dijeli kao da je zaradio nesto i jos kazu turci raskinuli ugovor sa bhairlinesom,pa ko ce da prekine taj ,,legalni\'\'kriminal od strane ljudi koji bi trebali graditi drzavu za covjeka a ne samo za pojedince ,u ovom slucaju radnike aerodroma,sta je sa sitnom buranijom koja nema novcanih nagrada za dan drzavnosti vec se mora zadovoljiti minimalcem .
Ja sra..a od vijesti a i komentara, a tek novinara i portala.
pa sta ako je potrosio mozda covjek nekog ima na marsu,minuta je preko 10 km razgovor.....ja potrosim vise kada se sa svojom selvijom dopisujem i zovem pa niko ne objavi moj TROSAK
hahahaha al ovo je najjace na kraju nemamo komentar na taj izvjestaj.Minimalno 10 puta sam komentarisao o ovom nasem nazovi aerodromu.Ubjedljivo najgora drzavna firma.Ama bas nikakvih pozitivnih rezultata nemaju,nit aviona,nit strategije nit skolovanih ljudi,o kulturi da ne pricamo,ma javasluk goli.Ali boli direktora chuna 3000 KM. na telefon nikakav problem.100.000 ovom,200.000 onom ma galantno i onako nisu tvoje.
samo za neupucene on nije kadar sdp a vec ga tu drzi i postavila SDA nemoj te mjesat kruske i jabuke ko je to na vlasti poslednji 20 god taj ga je i postavio i tu ga drziii .
Telekom trlja ruke ovi SDP ovci ga troše momački svaka čast, j...u državu po mjeri čovjeka, pa ovih kominista bi se postidio i Staljin samo što bi radikalnije sredio ovu mafiju.
Bitno je da sada zlatko i radoncic imaju sve pod svojom moci (sipa, policija itd) i da oni mogu da objavljuju tekstovee po novinama i upiru prstom u krivce. steta sto nema ko da pokaze prstom na njih...
Za što je potrošio, sexhotline :-)
Ova pljačka je samo djelić onoga što je zatečeno u regularno vođenim papirima administracije aerodroma. A pravi kolač , onaj crni , koji se pere preko kooperantskih firmi , e to se neće nikad saznati. naprimjer:Vrijednost bilo kojeg posla koji se radi u sklopu aerodroma se uveća kooperantu 3do4x i onda se to plati , a kooperant to podigne i lijepo podijeli. U ovom tekstu je navedena samo jedna od takvih..... Butmir.
Mamicu vam pokvarenu! Sad se ne javljate kad je Bakir a nije vise Ivica. Fujjjjj
da je ovdje raditi - *ebo fax i ostale zavrzlame
Ja se samo plasim da se ovaj Hrvat ne iseli is Sarajeva, ugrozen je, nisu mu dali da pravi racun na mobilnom od 3000 maraka/mjesecno.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K35glXkj2tY a narod gladuje
Nista se vi ne sikirajte za Bakir-a Krahasanovic-a...on je \"vec\" direktor BH Airlines-a...dobro zapamtite ovo sto sam napisao
To je mene moj dragi zvao.
Zvao hot line hahahah