Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li se to i na klix odnositi?
Klix ce biti vaistinu rahmetli oni zive od komentara😂
Kolike će biti kazne za slučajeve nejednakog tretmana korisnika na web-u ??? Kolike će biti kazne za dozvoljavanje ekstremističkih reklamiranja ? i najvažnije: Kolike će biti kazne za neobjektivno izvještavanje javnosti, tajenje informacija i cenzuru ?
Ja sam protiv svake cenzure za komentare,pa nismo Pjongjang..
Najvecu mrznju siri PTPC..
Na "Klixu" je bilo hiljade komentara koji sire mrznju i netrpeljivost. Stop govoru mrznje.
Popisam ti se na sankcije. Ima kamara firmi sto radi kao i da vas nema, a onako mrznju sto je siri RTRS zadnjih 25 godina Evropa ne pamti od nekog javnog servisa
koliko vidim po najnovijim vijestima Sakibu Softicu je ukinut mandat kada su Ivanici Crnadak tajno i ileglano po instrukcijama iz Beograda obavijestili sud u Hagu da mandat moze biti produzemn jedino uz novu suglasnost predsjednistva. to je sa ivanicive i crndkove strane bilo subverzivno djelovanje protiv vlastite drzave BiH u korist agresora. utakmica nije zavresena
Onda bi RTRS trebao iste sekunde zamandaliti.
ne seri tita ti!
Nemam platu 8.000 KM i ne radim u rak-u, da bi čitao cijeli članak. Komunisti su ukinuli verbalni delikt a ovi deMonkrati uvode smrtnu kaznu koja se može zamjeniti novčanom od 150.000 KM, ako kažete da "država ne napreduje".
klix treba ugasiti propagira nacionalizam i fasizam
obrij ga majmune
Hajde Kovač, udari po ušima Klix i slične septičke jame od portala zbog zagadjivanja okoline.
sada ce klix bankrotirati
ali je negiranje genocida dozvoljeno
Treba sankcionisati govor mrznje u zivo, eto primjera dodika i ivanica najvece kabadahija u govoru mrznje. Taj govor mrznje u novinama je zadnja rupa na sviralu.