Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja moj koristim kad mi nestane cigara samo ga parkiram pred granap. Ona radnica nista nepita odma pakuje
Sad kad uvedu porez na ovo, putarinu, registraciju i ko zna šta još
Odo palit masinu da gledam komsinicu kako se kupa haha . Dron je cudo haha
Kod nas nije nista regulisano
Ostalo je jos to da se rijesi!
Meni kao običnom laiku je logično da Pravilnik treba što žurnije donijeti, a ono najosnovnije što treba sadržavati su sigurnosne mjere koje treba poštivati. Npr. da se u blizini aerodroma i heliodroma... ne smije koristiti, jer ako su u blizini aerodroma za zrakoplovni promet opasne ptice, onda možemo misliti koje bi bile posljedice sudara sa dronom. Također bi trebalo ograničiti visinu leta drona... Ali svakako ne treba izmišljati toplu vodu, prepiše se pravilnik od zemlje koja ga već ima.
Ljetos se Himzo i ja suncali na krivaji kad odnekle dolece ovaj helikoptercici i gleda u nas,Himzo se bacio kladom i ono odlece dalje
a sta je koji k regulisano na ovom hemoroidu od supka svijeta gdje ja zivim i sto je nazalost moja domovina.