Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dijaspora cuj ne mozes nostrificirat\' stranu diplomu u BiH!? Pusti te neprovjerene price sa foruma. Ja sam svoju nostrificirao prosle sedmice. Jes\' da nije jeftino ali je definitivno moguce!
Što se tiče \"kopiranja\" sa Neta kako mislite inače nalaziti literaturu za seminarske radove nego skidajući literaturu s Neta. Kada čitate neku stručnu knjigu na zadnoj strani u rubrici literatura stoji čitav niz knjiga koje su korištene za literaturu. Kako bih inače napisao seminarski rad ako ne na osnovu nekih stručnih knjiga. Svi tako rade, čak i autori tih knjiga pozivaju se na literaturu nekog trećeg. Neću valjda sam izmišljati.
Imate toga i po dragoj vam Federaciji BiH ali morate oplesti po Srpskoj. Stvarno ste jadni!
Za ovaj posao Vam ne treba diploma, Nego samo upornost i Rad od Kuce preko Interneta - Osigurajte si Dugorocne i Sigurne prihode Toliko smo sigurni u kompaniju za koju radimo da Vam slobodno nudimo opciju: AKO OD FIRME NE DOBIJETE ISPLATU, MI CEMO VAS ISPLATITI! Info: www.internetbrzazarada.ws Email: [email protected] Pogledajte zasto smo najbolji u Internet poslovanju na ovim prostorima - Siguran i Legalan POSAO. Iskoristite PRILIKU - Sretno !!!!!
A vidim, ti si načitan, ali šteta što si polupismen...
Pa ja npr. pišem radove, magistarske, master, diplomske, seminarske...Zašto? JER NEMAM POSLA, A PO ZANIMANJU SAM MR.SCI. I to nisu plagijati skinuti s neta, već ih radim kao i sebi što sam radila...
koji de bi lni entitet
@ dijaspora 11.05.2010. u 12:44 Ti si sigurno neki intelektualac sa diplomom dvogodišnjeg koledža koji ne može da se nostrifikuje kod nas. Hahaha, care izvini ali neke fakultete iz vana ne mozes niti nostrifizirati u BiH jer ih nema niti na papiru. A prije da je obratno. Diplome iz BiH ne priznaju (cast izuzetcima) ni u Tunguziji da izvines. A pogotovo diplome iz RS. Jer zna vec i svijet da su te diplome kupljene.
u rep.smrdskoj sve smrdi pa i diplome. imajul oni i tih 60 KM da plate, ustvari imaju evo ih po sa prose.
ne, pogresno. diplomirao sam na prestiznom univerzitetu, na kojem sam uradio i meng i phd. vracati se ne mislim, niti sam pokusao izvrsiti priznavanje diploma. pricam samo na osnovu onoga sto vidim na sa-x i sa-x forumu.
A je l se racunaju i romani? Zagor, Blek, Kapetan Miki, Mister No i ostalo.
nije takvi ce, vecnam takvi vode drzavu
Ti si sigurno neki intelektualac sa diplomom dvogodišnjeg koledža koji ne može da se nostrifikuje kod nas. Takav je i Srđan Rajčević, direktor agencije za informaciono drustvo RS, završio trogodišnji koledž u grčkoj i tražio nostrifikaciju da bude inžinjer elektrotehnike. I šta mislite što su ga odbili?
kOLIKO VAS JE U BIH PROCITALO NEKU KNJIGU,BILO U BIBLIOTECI DANIMA KAO STUDENTI,MNOGI VASI STUDENTI NEMAJU POJMA O STRUCNOJ LITERATURI,ALI ZATO SU NON-STOP NA FACEBOOKU,ALI TU SU JAKO DOBRI U MAHALSKIM TRACEVIMA JER IH PRAVO STUDIRAJU I JAKO DOBRO TRACAJU I GLUPIRAJU SE SATIMA,I BAVE GLUPOSTIMA RAZNIM SVIM OSIM NAUKOM PRAVOM.MNOGI SU POSTALI STRUCNJACI MAHALE.
dovoljno je par softvera kao sto koriste Univerziteti u inostranstvu i odmah se otkrije kopiranje i falsifikat...tamo dobijes iskljucenje sa bilo koje Visoke skole i zabranu studiranja bilo gdje u EU a kod nas dobijes ulogu politicara :-)))))