Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ironije li. A izmedju univerziteta Sarajevo i Tuzla i ovog sveucilista Mostar, sveuciliste Mostar je najlosije.
Odakle info???
@Trulex umjesto da se bore da se ukine rs i tako izjednace sve oni se bore za nesto sto je skoro pa nemoguce !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hocete li vise prestati pisati ove gluposti? Covjek je objasnjavao da su diplome Sveucilista u Mostaru priznate, a ne da druge nisu. Sarajevski univerzitet osnovan je star 80 godina, a Sveuciliste u Mostaru nastalo je kao posljedica ratnih sukoba. Rektor tog Sveucilista je kvazi-intelektualac, glasnogovornik HDZ-a BiH iz vremena Ante Jelavica, Zoran Tomic.
@politika.je Na tom Sveucilistu dodju u kabinet prof. Slavi Kukicu, prebiju ga i niko za to krivicno ne odgovara. Postoje i price u koloarima kako se preko HDZ-a tu sredjuju i kupuju ispiti.
@politika.je Uostalom, 700.000 Hrvata iz BiH ima hrvatsko drzavljanstvo. A vise od pola njih zasigurno nije diplomiralo na Mostarskom sveucilistu. Dajte, ne lupetajte gluposti. A akademska zajednica Bosne i Hercegovine lako moze objasniti kolegama u Hrvatskoj i u cijelom svijetu o kakvom se Sveucilistu radi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hercegovac u Zagrebu ima dobrodoslicu kao Sandzaklija u Sarajevu.
Jadna majko..Sini munjo, udri grome!! :\
Hrvati a posebno hrvatice napušite mi se kurtza ;)
ja zavrsio fakultet za javnu upravu u vogosci. mogu li s tom diplomom u evropu ?
Ko kaze u Hervatskoj, kaze u EU! Cista diskriminacija i ponizavanje. I idemo jos malo dalje, kradja i hervatiziranje vijekovnoga bosanskoga covjeka, kao i njegove teritorije, historije i svega sto ide uz to!
evo sve trčim da radim u Hrvatskoj tako da mi je svejedno može li se ili ne tamo nostrifikovati diploma. Pored Njemačke da idem u HR pa i oni bježe iz svoje zemlje
"AZVO će odlučivati o svakom pojedinom zaprimljenom zahtjevu za priznavanje IVK-a." https://www.azvo.hr/hr/azvo-vijesti/1906-ocitovanje-azvo-a-o-priznavanju-visokoskolskih-kvalifikacija-stecenih-u-bih-i-republici-srbiji
Ustase su zlo za covjecanstvo
Još jedna ubleha HDZa. https://www.portalnovosti.com/dragana-jeckov-diplomci-bezbrizno
Koji clickbait od naslova...
Aha, da vidimo sta ce Balije sada sa svojim u EU nevazecim diplomama. Dzaba im se skolovati kad diplome mogu macku o rep objesit.
@PoturceniPop Ma ja. Najbolje skoknuti do Mostara, pa HDZ-ovcima placati ispite na Mostarskom sveucilistu. A ima i onaj Univerzitet dr. Miljenka Brkica u Bijakovicima (neka selendra u Hercegovini).
Imam osjećaj da Bošnjaci više mrze Hrvate nego Srbe , krv nije voda.Pozdrav normalnim ako nas uopće ima još u BH.
umiremo od želje da radimo u Hrvatskoj
Pola i vise popupacije, koja komentarise ovdje nema diplomu i ne zeli znanje zapada, jer to je sto bi se reklo Tobe Jarabi jer kad je zapad imao sta bolje od nas?!