Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
unsa je ove godine dotakao dno dna,online nastava je pokazala sav javasluk akademskog i administativnog osoblja unsa,cast izuzecima jer ih ima.
Nikada gore obrazovanje nije ni bilo, svaka cast postenima i studentima koji vrijedno uce, ali puno ih je vise koji varaju na ispitima i sta ocekivat sutra od tih buducih doktora inzinjera i svih ostalih
SDA sud komplikuje situaciju jer je smjenjena dekanesa priJateljice sebije..begluk je ovo a ne drzava!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cirkus se nastavlja, ja šta uradiše od ove preljepe zemlje
Čavrljigava opet. Pa uništite tu pticu više!
Šta će im diploma, ni Sebija je nema pa radi.
Skrijelj je monstrum koji unistava UNSA
Jel dok se ne vakcinišu
Rektor Škrijelj je svojim političkim i ličnim interesom doveo UNSA pred gašenje.
Politicka mafija na ovaj nacin pokusava zadrzati pamet u zemlji, jer im nista ne mogu ponuditi.Bijeda neskolovana i kabadahijska decenijama je** ovu zemlju.
dok sebija ne dobije diplomu nece niko
Peva dama izgubila pečat
Crna trojka je dotakla dno.
Ko je uredno studirao i završio studij, ne može dobiti potvrdu, a onaj ko nije uopšte studirao, dobije potvrdu o završetku studija, profesuru i direktorsku poziciju.
Neustavne odluke skupštine i vlade ks su dovele do ovoga, ko je krivac zna se, difovci se hoce baviti pravom pa su zablokirali druge ljude ne samo medicinski fakultet, ali eto sta smo tražili to smo i dobili..
Gdje je minstrica obrazovanja? Dino sto nema statusa na fb eto vam trojka pa vi glasajte
To je skupina debila koji ovu djecu, naše doktore zbog bahatosti i sveopšteg neznanja tjeraju van BiH! Jadno!
Potvrde su samo za one sto ga nisu zavrsili
Kakav glup komentar.