Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzaba pravite jer vlasi svoj dio neće nikad, jer nemaju marke
@andres_iniesta_2 pa ljepši "vlaski dio sto puta
Najlošiji dio ide kroz RS.
SDA izgrađuje, trebate to naglasiti u člancima, hvala lijepa.
ču' "poprima novi izgled".... sve je isto kao prije rata, al u stvari nije... >_
steta sto nisu izbori svake godine, njemacka bi bila pickin dim za nas
Imal još koja slika pine
naravno privatni SDA objekat pa samo u blizini njega asfaltirat.... nek je samo SDA FIRMAMA dobro i lijepo a ostali narod ko sljivi.... JEL VAS STID SDA STO UNISTAVATE DRZAVU VISE OD DODIKA SA OVAKVIM NEMORALNIM PONASANJEM.
da se odrzavalo, ne bi se renoviralo. da ocekujemo veliko otvorenje, presjecanje vrpce premijera, gradonacelnika, nacelnika i ostale SDA+SBB svite? ipak je to vrhunac njihovog djelovanja zadnje 4 godine. grande otvorenje renoviranja.
nikad mi nije bilo jasno zasto kad uvijek obnove asfalt ostave iza sebe sav onaj pjesak po cesti i nikad ne posade travu ili malo urade povrsine uz asfaltiranu cestu nego ostave onako izrovano. cesto sam vidio na zapadu da rekonstrukcija ukljucuje i tzv estetsko uredjenje nakon asfaltiranja.
Sretan je njegov punac i ženica Aida, koji su zimus drvlje i kamenje sipali na zimske službe, jer im nisu prioritetno očistili prilalaze hotelu i tako su im onemogučili pisjetu turista i zaradu. A to što bitnije bilo da se očiste saobraćajnice u gradu i građanima obezbjedi nesmetan život i da se mogu kretat, to ih nije briga.
Nevjerovatno kako mali pritisak vlasnika lokacija utiče na vlast.
Izbori braco, izbori ! Vlasnik je član SDA ali ne ipartijske kase kako se neslužbeno zove sfaltna baza u Visokom. A budžetske pare se maksimalno provrte prije nego završe u STRANAČKOJ SEHARI. Naravno građani ovakav trud i nagrade na izborima sječajući se ove ceste a nesvjesnid a su OPET OPLJAČKNAI od fočansko-rogatičke bande na vlasti !
Bravo SDA za onih 235 metara novog puta
Hasiba Topčagić na njivi ubila 7 poskoka