Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka neka,i treba da nemate,necete imat ni za Novu Godinu,a teško i za Bajram,VI Sarajlije ste dozvolili da vama mlati nacionalistička vjerska stranka SDA i famelija izetbegovici,evo više od 20 godina vi tonete sa njima,
Hoće li se sad Kosovac i štetočina Nedžad Ajnadžić oglasiti? Štima tendere, zapošljavanja, troši netransparentno novac i uskoro mu SIPA kuca na vrata radi lopovluka.
Falat puno na upozorenju kupiću blindirana vrata
Spojite se direktno na Radensku!
Spojite se direktno na Radensku!
Ko je direktor vodovoda,jos uvjek direktor ok,nacelnik jel no Konakovic,jasta je,jel jos uvjek nacelink,jest sta je onda problem,ko diro.
Jel moguce da je Centar bez vode?
usmrdila se elita
Molio bi da objavite vijest kad je nesto popravljeno ili ne daj boze kad ukinete redukcije. Ove vijesti su vise kao DajeVu... samo promjenite ime ulice i broj
hahahah prskali avion iz Qatra pa pukla cijev....
nista novo !
Od 10h jutros voda šiklja ispred KJKP ViK! Samo da kazem !
ima se.................
Mi smo u rangu Somalije, Čada, Haitija, Eritreje, u ekonomiji(, a evo izgleda da smo gori i od njih kada su u pitanju ove stvari.
Mi smo u rangu Somalije, Čada, Haitija, Eritreje, u ekonomiji(, a evo izgleda da smo gori i od njih kada su u pitanju ove stvari.
Ma ja a inace je ima..
sta reci? nista novo sve po starom
bas