Komentari (348)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E u ovom mandataru je ogledalo nas Bošnjaka nakon rata.Evo to smo mi, ništa bolje ne opisuje onu poznatu, narod ima vlast kakvu zaslužuje.Evo premijer nam je čovjek koji je bio kapiten Bosne iako najslabiji igrač, koji je završio fakultet preko štele, koji je uništio kk Bosnu, koji je i kao sportista bio loš i sada nam sportista treba donijet ekonomske reforme.Eto to smo mi Bošnje, dovoljno je da bude mandatar samo sa je podoban i da krade koliko stranka kaže, to su sve potrebne reference.Evo poruka i mladima, bježite iz ovog blata i države par porodica
au brale je konto da smo na dnu kad oni otvorise vrata podruma
Izbor Konakovića na ovu funkciju u teškoj ekonomskoj situaciji je čisti promašaj. Imenovanje ovog ublehaša i nesposobnjakovića, propalog košarkaša razočaralo je veliki broj članova SDA. Ali ono što iznenađuje jeste bahatost Konakovića da prihvati uopšte ovu funkciju. Ali siguran sam da će on odletjeti odatle prije nego što mu mandat istekne. Pa taj lik nije znao loptu držati, a ne da vodi kanton koji se guši u problemima. Bože sačuvaj nas ovakvih premijera.
ih lako je njemu....ja da sam studirao sport bio bi predsjednik drzave a ne mandatar vlade.......
Sejo Bukva novi predsjedavajući Skupštine KS :-) Cirkus fantastico.
KOME SADA NIJE JASNO DA U OVOJ ZEMLJI VIŠE ZAISTA NEMA ŠTA TRAŽITI NEKA ODMAH IDE KOD SPECIJALISTE. DAKLE ....NEMA DALJE. NARODE KO GOD IGDJE NA SVIJETU IMA DA POBJEGNE NEKA TO URADI ŠTO PRIJE, CRNO NAM SE PIŠE. PRIUČENI LJUDI NE PRODAJU NI KARTE ZA KINO A U SARAJEVU TAKVE POSTAVLJAJU NA DRŽAVNIČKA RADNA MJESTA, I TO ODGOVORNA MJESTA. NEMA ŠTA, RUKOVODSTVO NAM JE MUDRO I PAMETNO TOLIKO DA SE BOJIM DA OD OVOLIKE KOLIČINE MUDROSTI I PAMETI UZAŽIVI! SADA VIDIM DA JE BOSNA I HERCEGOVINA IGRAČKA ZA MNOGE KOJI SU SE ETO NEKAKO NAŠLI NA VRHU. BJEŽIMO NARODE AKO IGDEJE IMAMO.
Od danas nisam državljanka Bosne i Hercegovine već sam državljanka države koje nema i od danas nikada dok sam živa neću izgovoriti da sam Muslimanka JER ME SRAMOTA TO BITI KADA VIDIM KAKO BOSANCI I BOŠNJACI-MUSLIMANI POSTAVLJAJU NA VAŽNE DRŽAVNE DUŽNOSTI TOTALNO POGREŠNE I NESPOSOBNE LJUDE ALA OVAJ JE*IVJETAR. OVO JE MOGAO URADITI SAMO NEKO KO MRZI OVU ZEMLJU ILI NEKO KO NEMA VEZE SA MOZGOM. HALO, OD STOTINE I STOTINE KOMENTARA NITI JEDAN JEDINI NIJE POZITIVAN, MORAM PRIZNATI SVOJEVRSNA UMJETNOST JE BITI ČOVJEK KOGA NIKO ALI NIKO NIJE POHVALIO NI SA JEDNOM LIJEPOM RIJEČJU KAO OVOAJ KONAKOVIĆ. I DA TA ČINJENICA GLAVNIM LJUDIMA NE GOVORI AMA BAŠ NIŠTA. ZNAČI, JA SAM PRVI, JA SAM GLAVNI, BOSNA I HERCEGOVINA JE MOJE VLASNIŠTVO I JA ĆU, ZAINAT SVIM GRAĐANIMA POSTAVLJATI ONE LJUDE KOJI SAMO MENI ODGOVARAJU NA MJESTA NA KOJA JA ŽELIM. E JA OD DANAS NITI SAM BOSANKSA NITI SAM BOŠNJAKINJA NITI SAM MUSLIMANKA! NEKA MISLI KO KOD ŠTA HOĆE ALI MIJE RAZOČARENJE JE NEMJERLJIVO.
Pa sjaši više konjino.
on se samo jos vise penje. ovaj vise ne sjaha sa grbače naroda
Čitam, a plače mi se. Odmah sam zaguglao lutriju za Zelenu Kartu.
Amela Mekića za ministra privrede. :-)
Dino stari bosansko-hercegovacki rumun'
Jes' majstore..jedva po' godine...To je bila sva internacionalna karijera
DJECO NIKADA NEĆETE IMATI BOLJU ŠANSU DA NAUČITE KAKO SE RAZVALJUJE DRŽAVA!
MOJ BAKIRE, A ŠTO TI JE OVO TREBALO, AKO NEMAMO NIKOGA STRUČNIJEG OD OVOG LEZILEBAROŠA ONDA NAM SE CRNO PIŠE. ZAM JA DA ĆEŠ POMISLITI NAROD NE ZNA ALI VARAŠ SE - NAROD ZNA I TO DOBRO U OVOM SLUČAJU BOLJE OD TEBE. VADI SE DOK SE NISI UDAVIO SA NESPOSOBNJAKOVIĆIMA OKO SEBE.
Tvoj Bakir nije nista bolji od ovog, ne znam ni kako da ga nazovem
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha BRAVO STRANKA KOJA NUDI OVAKVE KANDIDATE?! DALEKO NEĆEMO!!
Vidim ovoliko negodovanja raje.. Pa ko onda izglasa SDA opet ??
Pa oni nepismeni kojih nema na klixu ;)
Znaci u obrazovanju je spas. Nada za opstanak SDA lezi u tome da sto duze zadrzi narod neobrazovanim. Mozda su zato skupi univerziteti??
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Standardna SDA politika, bolje PODOBAN nego SPOSOBAN...
Ja se samo zapitam, pa ko je onda glasao za SDA ako su svi ovdje protiv??? Koje licemjerje, a što se tiče naredne 4 godine...nek nam je dragi Bog na pomoći ko je sve na vladajućim pozicijama... :/
kupili i izvarali izbore 2014!!!!!!!!!