Povećanje količine sumpordioksida
164
Dim sa požarišta u Jablanici i Konjicu stigao u Sarajevo
Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja kontao naoblacilo se... :))
Neka P vam M sarajevska, sutite kao da se nista tragicno ne desava u ostatku BiH! Sad kad vam je zasmrdilo nesto se bunite P li vam M jos jednom! Sto se nisu vatrogasna vozila poslala iz Sarajeva, Zenice i Tuzle u Hercegovinu u pomoc P li vam M sebicna jos jednom?! Puuuuuuuuuuuuuuu!
ne brinite se, nije od požara dim, nego ja stisno gaščinu svom audiju
Pa kad ce ugasit ove pozare boze sacuvaj ne mogu se ni suncat
j.e.b.o.t.e. đe ti živiš ? Čuj djeca parlamentaraca u Sa? U Sa je trenutno samo fukara koja nema za kifle, a babini sinovi i ostala g.o.v.n.a po svjetskim ekskluzivnim ljetovalištima, j.e.b.e se njima ba da na Marin Dvoru gori. Hajde neće li vala izgorjeti još to malo šumskog bogatstva što imamo, nek još telecom prodaju,pa kad sve svuku u ravan valjda sjašu s ovog GLUPOG naroda. Nismo ništa bolje ni zaslužili kakvi smo!
dok se Poljine ne zapale nece se politika ni pocesati
slazem se isti sam :(
A kad bi rat opet bio, sada bih znao sta raditi: ravno u izbjeglistvo na zapad, a ko voli da ratuje i ko misli da ce ratom ovdje nesto hajrovati, bujrum pa neka ratuje. Budala sam bio pa sam se puske i u proslom ratu fatao!!!! Koje smo samo naivcine bili.
Daj više prestanite sa Martinom Taisom. Da kaže da go*na padaju vi bi objavili. Čovjek niti više ne radi u zavodu i u penziji je. Valjda iz hobija odlazi tamo da očitava podatke. Bez veze...JOs ga pitate za ocigledne stvari. Jel juce padala kise g. Tais? Ma daj...
pa jeste vi sarajevo-x ili klix ..mogli ste izvjestiti kolika je ta kolicina u mostaru jbm vam sunce iz nebo
u tome i jeste problem sto svi govorimo sta me briga,e nedo bog da opet bude rata.mi smo daleko od kapitalizma samo sto toga nismo svjesni, mislimo ako ima kupit milke da je to kapitalizam eeeeee da znate sto neznate
Jarane, meni se od plate zvekne za ovu drzavu fina lova i jos sve sto kupim 17% pdva ide drzavi, i zasto bih se ja hvatao kante i gasio pozar???? Drzava je od tog novca duzna obezbijediti vatrogasce sa opremom i razraditi planove u slucaju ovakvih stanja. I na kraju krajeva, sume su u drzavnom vlasnistvu, a ne u mom ili tvom. Neka se drzava brine za svoju imovinu kad je vec nece ili ne zeli privatizirati. Prosli su dani udarnistva, sad je kapitalizam.
koja smo mi stoka al svi.umjesto da vlasti proglase mobilizaciju svih vojno sposobnih i gasimo mi sremo po netu pocevsi od mene
ma legalizovana trava sve u dimu
crknite guznocrijevaši
Nista od onog plavog mjeseca :////
Pridruzite se ljudi! http://www.facebook.com/groups/277414035696258/