Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sikter uhljebušo s te pozicije u fantomskom ministarstvu. Obrazovanje je u nadležnosti kantona, a i ono malo što je federalno ministarstvo radilo ste totalno uprskali. Ode pametna mladost iz zemlje jer je vi tjerate. Nisu vam podobni. Al' ne brinite se, zato vam ostaju Dautovići, Zahiragići i ostali koje ste gurali kako ste stigli. Ako želite da uništite jednu zemlju, uništite joj obrazovanje. Čestitam dilberice, uspjeli ste.
Pogledaj dom svoj, andjele i skini paucinu s' ociju videces prizore potresne videces nesrecne i bolesne .............
Kakva bolan nauka kad je omladina većinom po kafićima i kladionicama, nema potrebe da se bilo šta izdvaja
kakva ba nauka. Vlastima ne trebaju ni doktori ni inzinjeri. Njima trebaju cistace, konobari, bastovani, serviseri klima uređaja i sl.
Obrazovani ljudi su konkurencija glOvama na vlasti, zasto bi se ulagalo u obrazovanje?
Prvo da se snimi serija , od kusura za ostalo .