Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministrice nemaš ti sa čime da razmišljaš. Pogotovu kada je obrazovanje u pitanju. Ista si kao ministrica Jelka - dvije vrlo, vrlo, poslušne ublehašice!
Imam djecu u prvom i drugom razredu osnovne škole i smatram da je obrazovni sistem u tom periodu sasvim ok, a zasigurno kvalitetniji nego u bivšoj Jugoslaviji. Problem se vjerovatno javlja u kasnijim stadijima obrazovanja, ali to nije samo problem organizacije obrazovanja, nego i opće situacije u društvu, porodici itd.
Gospođo, jeli vam dotična, možda sestra?
E pa ne mogu da vjerujem sta ministrica prica! Ode djete prvi dan u skolu, tek se upisalo i dode kuci kaze imam pjesmicu da naucim, a nije ni slovo A naucilo!!!
U prevodu: Kad se Hrvati vrate, onda cemo prepisati od njih pa cemo se i mi vratiti.
DRZITE DJECU U SKOLI DO 50-TE IONAKO POSLA NEMAJU, PAMETNO I POSTENO NISTA I NEZNATE NAPRAVITI UHLJEBI LOPOVSKI.
skolske torbe koje nose ova danjasnja djeca u skolu su teske nama odraslima a zamislite djeci u razvijanju kad im kicmu opteretite tom tezinom
Za šta li služi federalna ministrica obrazovanja ako je sve na kantonalnom nivou?
Sve ste sjebali sjebite i djeci djetinjstvo. kome nije valjalo prijasnje skolstvo nek se izjasni vjerujem da ih nece biti ni 5% koji ce reci da nije valjalo. Bili smo pametniji i cjenjeniji sa prijasnjim skolstvom sad svaki drugi je diplomirani glup je ko K.... i niko ga ne cijeni