{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dilberović-Moore: Nastaviti s reformama školstva

F
11.9.2015. u 14:04
21
20
Dilberović-Moore: Nastaviti s reformama školstva
21
Dilberović-Moore: Nastaviti s reformama školstva
Federalna ministrica obrazovanja i znanosti Elvira Dilberović primila je u petak u sjedištu ministarstva u Mostaru šefa Misije OSCE-a u Bosni i Hercegovini veleposlanika Jonathana Moorea.
Tom prigodom razgovarano je o svim važnijim pitanjima u oblasti obrazovanja na području Federacije Bosne i Hercegovine te aktualnim problemima, a obostrano je iskazan interes za intenziviranje suradnje, posebno na rješavanju prisutnih problema u obrazovanju.

Ministrica Dilberović upoznala je veleposlanika Moorea sa načinima ostvarivanja koordinirajuće uloge Federalnog ministarstva, kao i poduzetim reformskim aktivnostima Ministarstva na svim razinama obrazovanja, s ciljem stvaranja kvalitetnijih uvjeta obrazovanja, istraživanja i znanstvenog rada te studiranja, posebno naglasivši svoju povećenost rješavanju segregacije i diskriminacije u obrazovanju.

Istakla je da će Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti i dalje doprinositi uspostavljanju partnerskih odnosa između svih aktera sustava obrazovanja u Federaciji BiH, kao i cijeloj Bosni i Hercegovini, s ciljem daljeg unaprjeđenja kvalitete obrazovanja, koje treba biti pristupačno, prihvatljivo i efikasno za svu djecu i mlade.

Ministrica je iskazala zahvalnost Misiji OSCE-a u BiH i naporima koje ulaže u formiranju i razvoju sustava obrazovanja, sukladno međunarodnim obvezama BiH, kao i podršci na provođenju svih neophodnih reformi te ostvarivanju suvremenih obrazovnih standarda.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: