Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edin Dilberović: Ljudi odlaze iz BiH više zbog političke nestabilnosti nego iz egzistencijalnih razloga,MA MATERETI?'?????
Eto trebali biste dostavljati laziran haha
tako nam je kad drzavu vode ustase cetnici i muhadzedini.
Ahmetoviću da si u parlamentu 1000 godina nećeš naučiti ništa .Niti je Zvidić pogotovo Izetbegović unosili podatke .To su uradile komisije za unos podataka jer Cvijanovićka nije htjela potpisati te zvanične podatke a po saglasnosti EU.Ili bi volio da se nedostavi upitnik radi blokade BiH. Vratise ovcama da neplaču zatiobom.
Dostavljen paket prikaza realnog stanja u BiH, kaže otvarajte na svoju odgovornost.
nikada....doduse vi i nemate stida....pa ste mozda i realno prikazali