Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne zanima narod jeli elektromotor ili je letva volana od fapa,lakse bi razumjeli kada nebi dosao racun za januar a mozda i februar,isto vazi i za Zenicu e tako bi potrosac lakse shvatio kvar na elektromotoru
Srebreničani su trebali otići u opštinu Centar. Ovo je velika sramota i nepravda. :)
Hi hi hi u velegradu ove zime se za ljude preporucuje antifriz umjesto vode
jedino unaske posle case vode ide casa antifriza, da ne žaledi :))))
@diiss2 Ha ha nisu normalni mogu samo predpostaviti kako je tim ljudima ebo te
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta kazu prastari zitelji Vogosce, Srebreničani na ovo ? Da ih zima ne vrati kućama ? :'D
Pero, vise sam ironičan. Ne trebaju ni nama, a ocigledno ni vama. Kapiramo se jako dobro. A što se tiče linka, ima pulena kod nas koji tako ocrne narod. U biti nismo svi isti , jbga :(
pregorili bake,dodik i slicni njima....
pregorio,pregorio? mislim dajte malo se skontajte sta pisete
imam osjecaj da su se oni nadali blagoj zimi zaebali se
pregori coek a da ne pregori motor... klikse okani se nema ovdje grijanja, nema ondje., ta vecina sto se grije na javne kotlovnice je naucila da imaju sve servirano, da ne smije sekunda jedna prestati napjanje istim, da se ne smije desiti kvar. niti me je ko ponudio niti obezbjedio grijanjem i ogrevom i ako imam grijanje u kuci moram imat alternativu, kvaroovi se desavaju, mora ju je imat svako il ce da ga iznenadi minus u mjesecu januaru.
haloo jes ti u sindikatu kotlovničara ....morgen diss....haha
@DjangoDjulaga morgen :))) a nemerem da se ne nerviram na.. postali smo ko one kukavice usumi, znas ono odes malo da prosetas krožnju a odnekle se ona ukljucila pa kuku kuku, a hoces tisinu. :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U CENTRU nema tih problema. Grije ih ljubav prema domovini.
zar nema rezervni...ocekivano da ce da pregori radi od olimpijade