Značajan broj radova
11
Dijelovi Sarajeva i danas bez vode
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Snadjite se, ima Miljacka ima Bosna
seoska mahala sarajevo ..treba neki bunar napravit u svakoj mahali sa limenom kantom i cucavce pored miljacke. to ce biti atrakcija za turiste. nuzda i to..
Zar Sda nije rijesila problem.Tako vam i treba,birajte sda i dzaferovica pocrkali od zedi
@Romel Debilčino, jedina vodovodna mreža koja se ne mora održavati je ona koja i ne postoji.
ima li sta novo ?
POPRAVKE retardi, a ne redukcija. Joj sto ne mogu kad pocnu palamudit kreteni koji ne znaju dalje od naslova procitati i misle da su im komentari pametni ili duhoviti.
neki je bio izjavio da sarajevu vode nece falit
I? Jel fali? Rade se popravke, naravno da se mora zavrnuti dotok vode dok to traje.
Što ste zapeli za vodu, napijete se soka i riješen problem. kad će doći mogli ste saznati u nedelju ali nargila bitnija.
jesenski se miris širi toplo sunce nama sja na izbore kreće stranka na na na . hahahaha prvo voda , a posle će vam i zrak (vazduh) zavrnuti