Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A meni ovi moji iz Njemačke sve kuksju" joooj,nejma se para,joooj kriza vamo gore nego temo,joooj ubiše nas s kirijom i računom za struju,joooj mi mesa jedemo samo za Bajram,joooj skupoća tolika da moramo odavde nosit kajmak i suho meso...E ODOH NAZVAT TETKU DE JE PRIUPITAM ĐE SU VOLKE PARE ZAVRŠILE I ĐE SAM JA U TOME.A zna mi se natovariti po 15 dana svakog ljeta.CCC
Koliko je UZP investirao u "Nasu stranku" i Bosku Cavar?
I ta brojka će se samo povećavat. Alarmantno
Treba pokretati biznis iskljucivo tamo gdje "Nasa stranka" ima malo glasova. Tamo gdje imaju vise glasova, zasto ulagati, a oni ce izdavati?