Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halima mutna kao Vardar. Cjeli život parole, a u dzep inkasira. Gade mi se ove stare stipse. Ništa uradila za Dijalizu nije
Kako ovu babu nije stid da dere po portalima kad ništa za, Dijalizu uradila nije dok je godinama klepala pare u KCUS! I sad hajruje na bolesnima i glumi neku sveticu. Stara prdara.
Aaa,bravo klix,brisu se komentari o Halimi Resic.Bravo klix.Je li to zato sto se orodila sa Camparama???Hihihihi
I ne samo oni. Umrlo je već na stotine ljudi zbog bezbroj odloženih operacija, nebrige, nemogućnosti liječenja i nepružanja zdravstvenih usluga, stresa, hipertenzije, moždanih udara , infarkta,...Zdravstveni sistem ionako loš, sad već godinu potpuno stoji kao da ne postoji.
BULLEVAR...IKONA I RONHIL SU ŠTETNI ZA ZDRAVLJE.ZAR NE?? I MAKNI SE IDIOTE ..DA IMAŠ EMPATIJE PREMA OVOJ TEMI ZAPITAO BI SE KAKO JE LJUDIMA NA DIJALIZI I U R,S-u.
Velike neznalice su nas vidile u jeku pandemije
U Travniku ima dijaliza,a nema nefrologa!Jednom mjesecno doktor internista dodje medju pacijente,jer je cesce na umri i hadzu!A prostorije za hemodijalizu vise lice na pecinu nego na bolnicu,sve zastarilo!Osoblju svaka cast,bore se ko lavovi!
@sbk1 eto prilike da Halima Resić dođe volonterski, umjesto što sere i ublehari po portalima.
Treba ko u zemljama zapadne Evrope uvesti da zdrastvene ustanove naplacuju po broju i vrsti pruzenih usluga. Ovako, radio neradio, plata zagarantovana, ko ode doktoru vidi da bolju zastitu imaju zivotinje u zapadnim zemljama, a skoro da nema nikoga da im nije davao mito. Uzimaju od tesko oboljelih, siromasnih, bitne su im samo pare. Ima i pozitivnih primjera, ali su manjina.