Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kažu da se rat ne smije zaboraviti. Pa i da hoću ne mogu kad sa prozora gledam zgradu punu rupa iz rata. I taj prizor traje već 30 godina.
Vjerovatno zato Efendić neće da počne sa krpi rupe po fasadama. Ima ona velika zgrada na Dobrinji.Ogromna rupa iz rata i drvo izraslo.
nek ste vi pred izbore ulicu do pola asfaltirali, naravno samo oko nacelnikove opcine
Vidi nindži karindži,… oooooo papanluka i seljakluka Rumenog!
Semire nije tačan spisak fale imena,koja će mo objavit uskoro, imaš deset dana da ispraviš grešku,ako je greška
Koliko para, hajmo??
Semir obiljezava samo ono gdje se moze ugradit, a gdje su nestale efendicu ,,sarajevske ruže,, zasto su kafane nelegalne bez pitanja stanara mz na mjestima stradanja Sarajlija, gradjani ce tuziti agenciju za zaštitu spomenika civilnih žrtava rata sto su ti dopustile da krijes dokaze agresije, trazit ce mo da se svi plaćeni računi opstine provjere,jer imamo sumnju da se nesto 1km placa 10km
Nemojte ovako.. kamen je kvalitetniji i simboličniji je. Obični ekran je bezveze. Hvala Bogu pa to nista stavili na Naselje Heroja Sokolje jer bi to poniženje bilo- ekran brže crkne
Sve mi kažu ove mudžahedinke što treba da znam o multietničkoj Armiji BIH i njenoj borbi za državu u kojoj ima mjesta za sve. Sreća pa ne vide "anam oni" što dadoše živote za tu ideju kako su brzo zaboravljeni i pušteni niz vodu. Njih nema nigdje - ni među digitalnim šehidima a bogami ni među analognim.
Šiber i Jovo se okrecu u grobu.
Šta sve neće izmislit samo da proviziju izvuku, kukava mater svima koji ovdje uplaćuju u bužet.
A preživjelim ni 1 KM za 30 godina, osim izuzetaka.
Pomoćnik načelnika za boračka pitanja Teib Delalić nije bio u armiji.
svaka cast Efendicu
Allah vam Dzenet dragi podario,kakva je da je moja je avlija. Hvala vam po milion puta,amin
Bravo Semire👏👏👏👏👏👏👏👏
Je li i tebe pokupio autom?
Hahahahahahaaaaaaaaaaaa