Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakav vas pop snasao.. znate li vi uopce ko je pop a ko svecenik, biskup.. itd.. ccc.. ne glupetajte luposti.. :)
bar sad raji nece biti dosadno, imace sta da gledaju dok pop predaje
\"HDRI capture\"? \"Desetine hiljada dolara\" ??? Hahahahah. e moj konju. \"HDRI captrue\" se moze uslikati i malo jacim mobitelom.
nema razgovora, hdri pravo dobar, al samo hdri kao photograhija, katedrala ne moze imati jednako osvjetljenje u svakom cosku. kamera koja se rotira je kompletan objekat degradirala. jel ovdje hdri kao textura ili samo photo merge?
ovo nije HDRI - sama oprema za HDRI capture kosta desetine hiljada dolara! Ovo je fake - zna li za ovo nadbiskup vrhbosanski?
HDRI tehnika ? hehehehe bojim se da ti iz agencije 24/7 ne znaju ni sta to znaci :))) prvo opsezi boja vam ne odgovaraju HDRI ali haj u ovoj Bosni svako moze prodavati damu pod bubrege :(
cool, svidja mi se :)
NISTA REFERENDUM I RUSENJE TORNJEVA, STA CE TA KAFIRHANA TU?????ASTROUGARSKI OKUPATOR JE NAPRAVIO NEKA JE NOSE SEBI U AUSTRIJU ILI U SOKISTAN, GDJE VOLE....
Koja fajda od digitalizacije kad nema katolika u Sarajevu. Rastjerano. Dođu poturice na misu da izgleda da ima katolika. Bit će pretvorena u džamiju za 20-30 godina svakako.
cuj ovog papka ja vidim samo crkvu normalne velicine..hehehhe dje tebe podsjekose ,, upravuje kolega nije decko iz okoline da nekazem sire :) kao prvo papak nije crkva nego katedrala...... ovo je dosta dobra stvar , treba sve kuplturne i vjerske objekte digitalizirati,napraviti dostupno za sve da vide
u ovoj crkvi jedna ivana, cura sa medicinskog fakulteta u sarajevu se hvalila da je imala sex sa popom :D
super, skromna ali prekrasna! Da je bogatija, odmah bi srali da su uzete nečije pare...
bezveze ;)
ovaj djjjecko zivi daleko od sarajeva..
SVE JE SUPER SAMO MI POKAZITE TU KATEDRALU; JA VIDIM SAMO OBICNU CRKVU NORMALNE VELICINE.