Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moja Dijana, dje nam je IKEA?
IKEA za nju dizajnira posebnu fotelju, platiš jednu dobiješ dupli podguznik ... model Akciza.
Bolje da ljulja nego da zulja 😂
Vala voliš ti i pojesti bureka sa sirom jedino što ti nisi još na predsjedništvo jer kada bi žene bile u predsjednice svih država ne bi pričali jedne sa drugom, poslije svađa.
Bome vi samo tražite neke razloge da bi ste i vi bili na budžet
Joj rucke ocam
iskreno ja bih ja mazno
sta ova prica.. nek vrati milione ljudima koje su im akcize, koje je ova potpisala, uzele
KRIVOSUĐE GOPSĐO . KRIVOSUĐE JE U BIH.
Zar ti imaš imalo obraza da se baviš politikom nakon onih akciza,IKEA i debelo izgubljenih izbora??
Kad mi ovako neko politoloske pojmove spominje tek tako,i daje kvalifikacije, kao npr "anarhija" ja bi ga na robiju poslao odma.Bitno je samo da se spomene nesto,a to sto veze s vezom nema i sto se nista o tome ne zna to je drugi par rukava.Postavljaj ti dijagnoze sto se tice medicine,a sto se tice politike,uci malo od kolega Raguza obrazovan je u tom polju..
Ako ce mo po definiciji anarhija je i bolja od ovoga......dosta drzavnog terora , autoriteta koji su sami sebi dovoljni. Vlast razumnom narodu.!!! Utopija???
Cim se pojavi neko neatraktivnog fizickog izgleda, imas komentare kakve imas, a o sustini clanka ni rijeci. Naravno, svi jaki na jeziku anonimno. Ovo je zemlja ljudskog odrona i olosa, gmzavaca i zajedljivaca, frustriranih ljudi. Na sve to voli se zavrnut i prevarit gdje se moze. Ciganija mentalitet.
sram da vas bude komentara na izgled dotične! osim ako niste atletski građeni muškarci koji redovno vježbaju i nemaju ni gram sala na sebi. što čisto sumnjam da je ijedan od vas
Glad očiju nema.