Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogami, organizovat takmicenje za mis medju politicarkama. Svancer, Zelenika, Majkic, Cvijanovic, Kristo, Babic... Uh uh uh... Sve ljepojka do ljepojke. Ostra konkurencija. Presudno ce bit koliko koja moze istovremeno u obje sake zahvatit novca
sta ce ti tu zeljko ??
@ImamLudDaSamPapir. Jedan od izazova - prepoznati zrnsko! Pa nece valjda dobiti titulu samo na ljepotu???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da li IKEA i Ingvar Kamprad znaju da je Diana Zelenika kandidat za člana Predsjedništva BiH ??
@SkakaAbdulah. Znaju! Po njoj su trosjed pravili
@Sticenik ))) nije iverica .. medijapan ploče , duple
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
OJJJJ KAKVA JE ISUSEEEEEEE,PLJUUC!IZGUBILA DABOGDA SKUPA SA SVIMA,FALATAR DABOGDA POBJEDIO ZATO!...NJANJA,NJA
njen glas je odlucio o akcizama, zato u oktobru je torpedirajte
A jest grdna u P;M
Nikada ti akcize halalaliti neću gospodjo Ikea
sve ce to komsic pomesti
Falatar ce pomesti ;)
IKEA likes this.
Ta kandidatura bi bila delo protiv interesa hrvatskog naroda i HercegBosne.. Ne verujem da je tako glupa. Pre će biti neki spin poturaka..
...jebale ti poturice mater koja te okotila.
Dobiće 1993 glasa!
znaci svi imaju gadne kandidatkinje samo naša Dušanka najljepša ostala bez kandidature
SRETNO
a gdje je vijest da je hrvatska policija nocas pucala na migrante..mnoge je ranila...kazu i dvoje djece....kao sto sam ja i govorio...hrvatska ce zatvoriti svoje granice i migranti ostaju u bih.....dodik je pre deset godina rekao da nam dolazi 500 000 arapa...mada ja mislim da ce stici 2 miliona arapa...a nece moci nikud iz bih....bas ce biti veselo...:)
...ne seri bilmeze vlaški.
"Svi bi sigurno voljeli da napustene predjele Hrvatske nasele bogati,obrazovani i mladi Svedjani.Ali kako stvari stoje,to ipak nece biti oni..."
od neuma do livna diana dobija maksimalno desetinu glasova koju će tamo dobiti čović. sve drugo je mašta
hvala joj za akcize...
E ovo je pravi predstavnik hrvatskog naroda u BiH. Sa stavovima ove žene država bi se i mogla graditi i da svaki Hrvat u BiH osjeća ovu državu kao svoju.
Generalno nije,,losa,,osoba. Jedino joj se moze,,prigovoriti,,sto je digla ruku za,,akcize,,. Mogla bi da pomete Covica i,,alkoholicara Komsica,,koji se,,pian kurci patriotizmom,,. Ako je,,patriota,,neka se odrekne javno,,kandidature i da normalni ljudi podrze,,ovu zenu,,za dobro svih nas,,🤗
@muslim2becbolje je rjesenje od Civica. Komsic je generalno,,borac,, ali i ,,alkos,,. Nema on potencijala. Sjedio je u oresjednistvu isam godina. Nijednu investiciju ili nekog drzavnika nije doveo u Bosnu. Prosipa,,suolje,,i to je nula. Ova je bar prizemnija i ja sigurno necu dati njoj glas. Samo od dva zla ona je,,manje zlo,,.