Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne trazite nista vec ujedinjeno svi iz opozicije izvedi narod na ulice. Ako to ne moze ljevica da uradi onda mozete i ugasiti vase partije.
bosnauamanetu ti ćeš sa komentarima na klixu davati podršku 😁?
Objavi te imena nosioca ratnih priznanja sa opisom djela zbog kojih su dobili ista pa ce te vidjeti sav jad i lopvluk tekovina ratovanja
I treće, čitam Novo Sarajevo dalo skoro pola miliona za borce, Ilidža skoro 800.000 KM, a nikad nisam čuo da je ijedno udruženje napravilo izvještaj o utrošku sredstava. Kada to neko i zatraži, on je mrzitelj bošnjaka i izdajica BiH. Jedinstveni račun i izvještaji o trošenju sredstava, pa će pola njih po zatvorima pozavršavati.
Objavimo RAT svim političarim!!!
🐑 beeee
dapache.. hahaha
Ma trazite kur.u mom. Bolje vam je izvedite narod na ulice ako ste opozicija. Ima 1000 razloga.
vidi ovog DF-a sto se naprasno angazovao u izbornoj godini
Bbravooo..na ovome ustrajati do kraja !! Da se u kraj stane mafiji u borackim udruzenjima koje kupuje SDA godinama narodnim parama !
O ovim pitanjima treba da odlučuju branitelji sami . . . Nipošto ne uvažavati nikakva petljanja stranaka i politike u ta pitanja i bagri ne dozvoliti da predlažu bilo šta . . . ? ? ? Parlament isto tako ( pošto su svi stranački uhljebi ) , da odlučuje samo o prijedlozima branitelja i nikoga drugog ... - registar istinskih branitelja - h i t n o, i automatski će bit para za borački dodatak svakom istinskom borcu jer bi se popis boraca znatno pročistio ,
- broj boračkih udruga h i t n o reducirati s 1.600 ( još malo pa će svaki borac imati svoju udrugu ) na 5-6 i ostat će para da svaki istinski branitelj ima borački dodatak ( zamisli koja količina novca će se skupit kad ovi LAŽNI branitelji budu morali vratit ovo što su nepravedno "uprihodovali" ) i da se konačno borce makne s uzlica a ove LAŽNJAKE u zatvore potrpa . . . ! ! !
Registar, ako se napravi, samo po jedinicima, nipošto po abecednom redu, jer je to sljedeća čarlama koju će nam zavuči - ko će to pregledati spisak i pronaći lažnjake. Po jedinicama će se znati i lakše uočiti oni koji nisu bili tu.
Preko 1600 organizacija je samo biračko tijelo, i SDA i HDZ nije u interesu da se objavi registar boraca. Posebno što se traži neki ustupak za "borce" sa PTSP-om, a zna se da su neki doktori u Hercegovini pisali 500 takvih "dijagnoza".
DF traži vanrednu sjednicu Parlamenta FBiH o zahtjevima boračke populacije Traze da bi sutra mogli varati tu istu populaciju za glas na izborima !!!
Neda se primjetiti poredte silne patetike, laznog patriotizma, laznog privrzensta pravu i demokratiji, demagogiji itd da je iko predlozio da se ucesnicima UZPa i drugih zlocinackih i agresorskih rusitelja BiH uskrati svako pravo na bilo kakve naknade i da se trazi da sve ono sto su dobili od drzave zadnjih godina vrati nazad!? Jadno
Borci su izginuli u ratu ovo su dezerteri
BIH ima vise borac,nego sto je imao Tito u Yugoslaviji....
hoce hoce....ko i prethodna sto vam je zakazana