Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A DF bi kao trebala da bude gradjanska stranka?
Jok HDZ je
Ko pppusti Čoviću nema šta tražiti na izborima i oktobru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E cuj DF gradjanska stranka a uvijek u koaliciji sa SDA 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
I egzistiraju na mržnji prema Hrvatima. Lol
Zaboli nas djoko za hrvatima debilu. Hrvsti se ponasaju secesionisticki, podlo i pro fasisticki od zavrsetka rata. Da nema licemjera covica ne bi ni znao da postojite. Ali posto u talu sa tschetaljima rusite drzavu, sta cete drugo nego krivicu svaliti na Komsica koji se bori da drzavu ne rasturite. Dzukelo.
SDA je strašno pogriješila što je ušla u koaliciju sa ovom desnom nacinalističkom strankom. Trebaju je pod hitno otresti od sebe, samo im štetu nanose. Dok Bake danima i mjeecima pregovora i trudi se da država profunkcioniše, DF samo huška narode na rat.
Jedina nada DF-a, da kao stranka opstanu, je da nahuškaju narode na rat, Samo to i rade.
Više je SDA ljevičarska i građanska stranka od DF-a. DF je nebitna desna nacionalistička strankica i nju podržavaju samo fašisti i neonacisti. Posle lokalnih izbora praktično i ne postoji. Članstva uopšte nemaju, samo njihovih nekoliko ljudi je prevarilo SDA i uhljebilo se u institucije.
DF nema veze sa građanskim i ljevičarskim strankama. DF je desna fašistička stranka i svoj plan i program samo zasniva na mržnji prema Hrvatima i Srbima misleći da će tako privući dobar dio bošnjačkog glasačkog tijela. Pročitajte samo njihova saopštenja koja su puna mržnje i u ravni su sa radikalnim srpskim strankama.
Sada vi zahtjevajte da ona bude udaljena iz pregovora!!!
Dženane, odmah joj zakažite sastanak i zahtijevajte da budete na svim pregovorima ili je zamolite da prošeta do Brisela na konsultacije. Bolje nego da je Građani sačekaju pred prostorom za sastanke. Reagujte promptno - ne šutite!
GLUPANI PA TA K U R A V A HOLANDSKA JE DOSLA PO NALOGU PLENKOVIC LOBIRANJA. TREBA JE ISTJERATI. STO SE TICE BAKIRA, BAKIR, TI PUSIS IZBORE BAKIR! A ONDA IDES U ZATVOR. IZDAJ SEBIJU CES GLEDATI U ZATVORU!
Njima odgovara ovakva plemenska hijerarhija kao i ovim poglavicama.....ona nije dobra za gradjane BiH kao iza samu BiH
a jeko su gradjanske majke ti? ovdje niko ne radi zarad interesa gradjana vec samo za svoje interese
DF je dio vlasti i nikako ga nije smjela udaljiti..pozovite narod na proteste da konacno gospodja shvati sta radi.i ona bi mogla zavrsit koa palmer na nekim otocima
smješno je pročitati komentare da vam smeta koalicija SDA I DF-a....a ne smeta vam koalicija SDA,SNSD I HDZ......nekad je bolje ne pisati ništa
A DF je gradjanska stranka ????? hahahahahahh, Baketova pascad
Ovog patuljka kad vidim, uvijek se nesto nasmijem.. cijoj god stranci pripadao..
vi sto stedobijali glasove dobijali ste df=sda
Ovi još uvijek ne razumiju da je evropa u ratu. Sad se vraća samo SDA na liniju. Bili se opredjelili za Srbiju, sad se moraju zaokrenuti za 180.