Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sranja.df kaže da treba to iznaći do kraja pa sad je kao df pogrešio.onda eto vas tamo,koprcajte se u toj BiH.svi ćete se ošugati tamo koji podržavate ovakve volove.
ne branim ga ali niko nije vidio da on uzima bilo kakav novac niti obecava da ce nesto zavrsiti nego da ce vidjeti
Nama se treba 100 puta govoriti, nismo neke pameti da svacamo situaciju.Umjesto daprotestujemo zbog ovakvih kriminala, pisemo kojekave nebuloze.Tegletija je nagradio Burzic za poslusnost, umjesto da i nju tuzilastvo uzme pod lupu, da joj se sudi.Vidi se kako ovi jedni druge stite, sigurni su da im nitko ne moze nista.Pametni napustaju zemlju, a ovi drugi ostaju tu da bi mogli palamuditi.Od toga se ne moze zivjeti.
Još jedna u nizu populističkih izvala iz DF-a.
Ovaj DF meni isto rezervna klupa SDAa
šta vi pričate debili Šanko vam savjetnik mrš
Koji ste vi Faktor pa da ista trazite