Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste pitali Bakira smijete li ?
Nek se Bakir očituje sa zakonske strane, a onaj vehabija iz hitne Adem Zalihić da vidi ima li neka vjerska prepreka. Ako ima da mu nađemo dobrog hodžu :)
Mislim da si željko stvarno napravio 3 koraka unazad žao mi je ali više nikada
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve neke intelektualne face
Jel' ovaj doktor član SBB ili SDA.
Čuvena žepska medicinska škola
znaci dolazi lik iz Zepe da mi bude ministar u KS. I dokle vise sa ovim ratnim zaslugama, ljudi 2020. godina je. proslo cetvrt stoljeca od rata
@detrdjent pa bolje iz zepe sa ratnim zaslugama neg premijer iz inostranstva pobjegulja
Odkud u DF sada, bio u SBB-u nedavno
Sto se nije Vratio u Zepu ? I dom.zdravlja u Ilijasu je bas Eminentna Zdravstvena institucija u Svijetu !
Ovaj covjek ponizava zene, ponizava svakoga, mrzi svakoga, ulazila sam mu vise puta u kucu. licni svjedok svega bila. Neka Bog sacuva Sarajevo od njega!
@Meri8888 sto si mu isla...sumnjiva si...da nije bilo sado-mazo
naci moree komotnoo
Bolje vam je da ne znate kako je los ovaj covjek, sta radi u svom privatnom zivotu, licno ga poznajem, ali svaka se istina sazna. Uglavnom vrlo zavidan covjek, koji svakome zeli zlo i koji svakoga ogovara. S obzirom kakvo mu je porijeklo, nije se ni cuditi.
@Meri8888 ..kažu taslaći neku doktoricu Ilijašu koju je zaposlio prije par godina
Sitno zepa do zepe ja sam momak iz Zepe 😁
vidi se da je pravi covjek za ministra...
Liči mi na Esu Radeljasa mora sa su rod
Predlazu bolesnog covjeka, pa ce i on za mjesec dati ostavku
isto novi uhljeb
Isto selo kao i Sifet Postići.
Ako vam se ne sviđa pošaljite mu direktora Hitne Adema Zalihića. Kad mu Adem bivši alkoholičar počne pričati kako je veliki vjernik, ovaj će sam otići.