Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sdp zbog svog kalkulisanja će doći do najvećih gubitnika
Dogovorio se Nermin sa Komsic, da izlevate Denisa do kraja. Vjerovatno i Bakiru odgovara, da se makne covjek, koji bi mogao da pobjedi SDA. E moj Denise, kako te izlevatise balije iz SDP-a.
@popis1stanovnik SDP je stranka profiteera ko vise plati oni rade sanjim
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SDP i njegovo rukovodstvo je najviše krivo za krizu vlasti u BIH.
Nermine Niksicu izgubis li Denisa Becirevica izgubio di sigurno i partijui i izbore.
Sve se znalo i prije izbora, tacno se zna ko ce sa kim i zasto, principijelna je samo Nasa stranka, rekli su da nece sa bilo kojom nacionalnom strankom i odrzavaju obecanje
znao sam ja da je trebalo za milosevica glasat opet
Ako je iko imao razloga za to imali su Bošnjaci. Bili bi carevi sa njim, prokletnikom. Ovako smo na.ebali samo Srbi i Bošnjaci, a svi ostali u debeloj ladovini. Ali hajde, barem ste pomogli Hrvatima da dobiju državu.
BEZ DENISA BECIREVICA NEMA NI BOSANSKOG BLOKA SIGURNO !
Ako je iko imao razloga za to imali su Bošnjaci. Bili bi carevi sa njim, prokletnikom. Ovako smo na.ebali samo Srbi i Bošnjaci, a svi ostali u debeloj ladovini. Ali hajde, barem ste pomogli Hrvatima da dobiju državu.
pogrešan komentar, izvini.
Hipoteticki gledano,ovo moze biti Niksiceva ideja. Uskoro su izbori unutar partije,za predsjednika,a Tuzlanska “struja” je glavni favorit. Naravno sa Denisom na celu.
Denis Becirevic je najpametniji i najskolovaniji covjek koji je ujedno i najveci patriota ove zemlje.Denise samo naprijed i nedaj da te nepismenjaci obeshrabre u borbi za jedinu nam domovinu Bosnu i Hercegovinu.
Sad je valjda svima jasno da je DF SDA igrač. Nije ni čudo što su najgrlatiji da se ide s njima u koaliciju.
Sve su to gluposti, tacno se zna ko je sa kim, jedino je Nasa stranka opozicija, i jedino su oni prava lijevica
Denis Becirovic je zrtvovan kao jarac od SDPa
Sloboda
SDP u ZDK predlaze Jasminka Kapica covjeka kome je potvrdena optuznica za Zloupotrebu polozaja i ovlasti i za par dana ima sudenje na opcinskom sudu u Zavidovicu.Taj njihov kadar je krao sumu gdje god je stigao.Normalno da ce svako pametan uskratiti da podrzi pa i DF a i SBB bi trebao biti pametan
Moj ti Denise, tebe su nerkez i helez gurnuli u vatru svjesni da ćeš izgoubiti a sebi osuigurali mjesta poslanika eeeeee moj Denise, gdje ti bi pamet ..
Gdje je sada nadobudni mašić damir sin gordane koji u ratu bi u Beogradu kao i drug mu koji jede glasačke kutije, gdje su sada kujice ??? https://bnn.ba/vijesti/sdp-ovi-crvendaci-rat-proveli-u-srbiji-mandate-uzimaju-u-sarajevu
ko i svi drugi, bore se za sebe da se uhljebe.
HAHA PA LOGIČNO,KOMŠIĆ I DF SU IGRAČI SDA!!
ti znas, Zeljko i SDA se bore za BiH a tvoji crveni kmeri samo za sebe, dupe bi dali za karijeru i fotelju i za pare.