Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo, a i posljednje kad skontam...niko od vas ne vodi brigu o narodu, o drzavi, pa evo ni o vlastitom clanstvu cak, jer ovi zeljkini koliko vidim su protiv ovog sa sda samo on presijeca kako hoce samovoljno.despotski kao i sve vodje stranaka..
Skripta radi..dajte nakucajte mi pluseva
Vidi Sejde i glave , prava revolucionarna...Meni Sejdo dodje ko tito , kad nekakav šaraf ne mogu odvrnt stjeram mu užu i širu familiju u ku..c i to dodje ko WD40..Šaraf ko podmazan..
SDA, DF i SBB rade pravu stvar. Ne daj Bože osloniti se na NS/SDP balerine i vehabije iz NiP-a kojima je država samo dokle ide tramvaj. 🇧🇦❤️🇧🇦
Brisu komentare.treba bojkotovat klix.ne citajte klix!!!!
Željko ti si najveće razočarenje. Jeftin si,jadan si.
SDA, DF i SBB rade pravu stvar. Ne daj Bože osloniti se na balerine i vehabije iz NS-a i NiP-a, ali i SDP-a kojima je država samo dokle ide tramvaj. 🇧🇦❤️🇧🇦
Bas tako presjednice samo iskreno i posteno a izdajice ove drzave ce da ispare....
Komšić ce opet dobiti moj glas na izborima. Glasao sam za Komšića i SDP, a SDP se povukao u ilegalu, opozicija koja ne radi nista, bjezi od odgovornosti.
@Usplahiren Glasao si ti za SDA.
Željko, Ljiljane, uvijek ću glasati za tebe 💖
SDP je svakako na putu gasenja. Niksic i Masic zajedno sa spijunima srbijanskih sluzbi su prepoznati.
Naš ljiljan trenutno najjači političar u BiH,a još važnije da je najjači patriota od oolitičara,a konjičkom seljačini Nikšiću ooručujem neka se jani politike ,i neka se bavi ribolovom na jablaničkom.
Raditi protiv volje 99% građana a ocekivati da ostanu na vlasti je smijesno. Te pare sto su platili i organozovali ponizenje Sarajeva su nase pare i mi smo se trebali pitati kad su u pitanju takve odluke. Mi smo branili ovaj grad, ne da bi nam neko kasnije protiv nase volje i nasim novcem ponizavao grad. Nek pokusaju negdje drugo ovde im necemo to halaliti
Meni nije poznato u kojoj mjeri bi gađnje atomskim bombama vukojebina poput kragujevca i niša moglo nepovoljno utjecati na elektroniku nisko-orbitalnih satelita, ali u svakom slučaju neće nedostajati dobrovoljaca koji bi bili spremni personalno preuzeti odgovornost za pomenuta zbivanja.
Komsic je u pravu jer Sdp najvise napada svoje dojucerasnje drugove jer smetaju ... ego je jaci kod komunista jer ne mogu doci sebi da su toliko slabi da je upitno naredne godine koliku ce dobiti podrsku gradjana jer ljudi su izgubili povjerenje u Sdp.. Tuzla im dala nogu nakon godina i godina macehinskog odnosa a bez Tuzle su donji..
Tako je silo, tako je gromado, tako je patrioto, tako je zlatni ljiljanu, Uvjek tu da brani drzavu. Ne kao sdp u stranu a lovu redovno uzimaju. Nisu htjeli u koaliciju probosanskih stranaka da bi imali vecinu kao sto to uradise stranke u tkz rs. Tako su se stavili na stranu prosrbskim strankama.