Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama ko god makne prstom mi se smijesimo neznajuci ni kuda ni zasto,bas smo blesavi za svakim pastirom blejimo...
Meni je licno opet najprivlacniji,za koga drugog glasat,za Bakira? Glasam uzalud ev vec 15-20 godina za razlicite stranke,za sve sam glasao i nije mi bolje.Sto se mene licno tice, ove godine cu DF-u dat glas,a kome je god dobro neka glasa za iste.Da napomenem da nisam niciji clan pa tako ni clan DF-a.Glasao sam i za SDA i za SDP ,pa prosle godine za SBB takodje i stranku za BiH. Pa jbg nisam idiot da opet njima da dam glas,a nista mi nisu pruzili.Dat cu DF-u ove godine,ovi nisu ama bas nista ponudili,nadat se da ce ovi bar nesto.
DF I NJEGOVE LAZI CUVENE
evo jednog placenika.crvenite li se vi ikako od stida?barem promjeni nick.skontali su vas
Jel meni ajan30 to upuceno?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
joj,sto SDP stanca poruke i poziva na skup u Sarajevo,hahahha.bas su uporni.treba im odati priznanje da su dali maksimum na izdisaju.samo mi nekako zao ovih placenih kerova.jadni,uzalud komentarisali,a mali efekat.sitna para,a dusa prodana :)