Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su sada oni SDA poltroni da pljuju DF i govore o planovima rušenja države zbog dogovora sa Čovićem tokom ljeta. Gdje ste sada licemjeri? Pošto ste koalirali sa DF-om, je li to znači da i SDA ide ka rušenju BiH?
Lupas gluposti, jer Izetbegovic koliko je prico protiv Komsica toliko je prico i protiv svih ostalih kandidata, naravno da je imao za svakog od njih po nesto reci a to sto su svi pricali protiv Izetbegovica i sto su izbori odrzani 9 protiv jednog na to treba da se suti, jel tako? Pa ja tako je, Izetbegovic nema pravo na kampanju a svi ostali imaju!
Daj molim te mi reci protiv koga je najveća ofanziva bila usmjerena? Naravno protiv Komšića i Suljagića, i Radončića. Stoga nemoj lupetati, živ bio. Komšića i Suljagića ste proglašavali četnicima, Srbijancima, podvaljenim od Amerike... Ne s*ri majke ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
DF u pravu 100% poslušati ih i povući Salkića iz pregovora
***u mater citav zivot prepucavanja,,pa kada ce neko sjest da se dogovori,,,da rjesi problem,,,o problemu ne pricaj kako je doso,,,nego radi da se ne ponovi,,,
Sodoma_i_Gomora>>> nisu pitali kačavendu. Njega stalno zaboravljaš!
prijedor87>>>> BEZ DODIKA SE MOŽE PROĆI U DOMU NARODA I UOPŠTE, NARAVNO UZ POMOĆ ILI BEZ POMOĆI RUSA. MILE TO DOBRO ZNA! ŽIVI BILI PA VIDJELI!
JB007>>> Ma, Salkić ti je jedan običan cmoljo! Pitaj njegove iz RS-a šta misle o njemu!
zgembo.adislic.35762 >>> doći ćeš i ti na red. Pravda je malo spora ali stigne - kao i smrt!
Najviše me u svemu ovome nervira priča o tzv. euroatlanskom putu i nekakvoj imaginarnoj težnji da se napokon zakorači tim putem. Pokenjam sve koji hodaju tim putem. Ima li iko mudetina da se bori za stabilnost zasnovanoj na sopstvenom zalaganju i narodu, bez nekakvog euroatlanskog uticaja, ima li ko mudetina da skuje plan i napravi sjeb svima koji osporavaju svaki oblik napretka u ovoj zemlji. Smrt demokratiji!
Ma oni su svakako više vani nego u BiH. Jedni vise u Turskoj, drugi u Beogradu, pa dokle više lizat regionalne i euroatlanske šupčine? Jbt zar ne shvataju da padaju u očima svih tih ljudi koji su asfaltirali euroatlanski put, mene bi bilo stid. Jedni misle da će samo po instrukcijama Angele Merkel biti bolje, a drugi da se samo uz Srbiju može naprijed. Idioti. Srbija ima ozbiljne namjere sa EU i zaboli ih dupe za dešavanjima iz 90-tih koja su kod nas itekako aktuelna. Turska djeluje na globalnom nivou i još ih više zaboli čmaruga za 2 miliona Bošnjaka u BiH, kad istih imaju duplo više u svojoj zemlji.
NARAVNO! STAV JE STAV - PRINCIP JE PRINCIP! MILE LOPUŽA NEKA SE " VOZA" SAM SA SOBOM I O SEBI. A BAKIR NEKA RASČISTI SVOJU AVLIJU - ŠTO PRIJE!
Znaci i naredne 4 god.. prepucavanja, blokade.. svadje.. :) Foteljasi imaju urednu mjesecnu platu..
Glasao sam za SDA ali podržavam DF ovdje. Ne može se piškiti i kakiti. Ako nećeš sa Dodikom na razini države, onda nemoj nigdje.
Hahahahahaha Demokratski fuck! A ko je potpiso saopćenje. Silovatelj, dečko s Grbavice, špijun Alibabić , Ibrović ... Ko, ko ...
SAMO JEDNO PITANJE: JEL I JEDNA STRANKA REKLA KAKO I NA KOJI NAČIN ĆE ZAPOSLITI LJUDE (BROJ LJUDI, VRSTA POSLA , PERIOD IMPLEMENTACIJE...) M JOK SAMO SE SVAĐAJ, GURAJ PRST U OKO DRUGOM I PLIVAJ NAD NEPISMENIM PUKOM BOSNE I HERCEGOVINE
Dajte vi popullisti iz DF-a ne serite. Znamo mi dobro da ni dodik ni SDS ne želi domovinu sa sobom jer to znači da bi i jedi i drugi vladali na osnovu bošnjaka (što je kod srba SDSD i SDS uvreda). To što je ovaj papak pričao tako i treba. A kakvi su interesi glasača Domovine treba glasače pitati ne Salkića i DF-ove populiste.
kakvi populisti? populizam je pričati narodu ono što on želi da čuje i opet raditi samo o svom interesu. To je populizam, dosljednost nekim principima kao što je integritet BiH,jednakost svih građana nije populizam nego princip dosljednosti.
Otkako je Željko 'zabio nož u leđa' SDP-u, 'Domovina' nam je na klimavim nogicama, i vako i nako.. Bravo Želja, samo naprijed, do konačne propasti...
Ma duša draga, hoćel to Željko ovako ljut sad Bakira po nosu i prstima, a kasnije mu banjati noge da se odljuti.
Zeljko Komsic Sir Nema kodnjega Cile Mile💪💪