Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kantoni su zasebne jedinice, tako da i formiranje vlasti u njima nema nikakve veze sa FBiH... A vi ako mislite da trebate izadjite, jer ste i onako stranka jednog lica.. Na lokalnim izborima vas svakako nigdje nece biti
Mescini pukla tikva. Nista od bh bloka
MA SUPLJA DA SE MALO DIGNE REP SDA BOTOVIMA DF OSTAJE NA VLASTI U KANTONU SARAJEVO A SDA UHLJEBI I BOTOVI MOGU DA GA OBLIZUJU BSKETU ZA FEDERALNI NIVO
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Komšiću se sve poklopili... ima ono što je želio za sebe, tako da moze udovoljiti svakoj želji sda...
MA SUPLJA DA SE MALO DIGNE REP SDA BOTOVIMA DF OSTAJE NA VLASTI U KANTONU SARAJEVO A SDA UHLJEBI I BOTOVI MOGU DA GA OBLIZUJU BSKETU ZA FEDERALNI NIVO
prije ce biti da nasa stranka ima duple standarde
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Komšiću SDA petokolonašu.... Kontam za šta li te imaju u šaci?! a daaaa pa i ti si bio načelnik?! one boračke zgrade?! piiih pa to bi trebalo da je zastarilo?!
Trajat cete kao snjeg u maju,al u hercegovini😂😂😂
TO ŽELJA PREDSJEDNIČE NAŠ ! pusti ove dole što laju, ne slažu se s tobom što kažeš da treba da ostave fotelje, moj presjedniče, slatka je vlast, osladi se pa ih ne možeš metlom išćerat iz fotelja a sve lafo socijaldemokrate a ono sve gologizani željni vlasti i para, isti radojica fahraon, ko tumor ne možeš ga iz vlasti odstraniti :)
Obavezno upratiti ovaj DF prevrtljivi SDA-satelit kadar! Garantovano ce ubrzo i u KS i na visim nivoima vlasti glasati UZ SDA!!!
Jbm ti Komšiću, drugi put uđeš u vlast a onda sam izlaziš iz nje. Nisu ti dani glasovi da bi izlazio iz vlasti nego da bi se borio.
Neka onda i Komšić podnese ostavku...jer ne može "malo vlast malo opozicija" ali kuurko dokoljenko...Željku je i jedini cilj bio da on sjede u fotelju...Bošnjaci preveslao vas je Komšić ko mlade majmune
6 torka spala na Fahru...hahah
samo posteno kod rusmira mesihovica i zeljka komsica
Vrijeme je (bilo) da Komsic ode u politicku penziju. Svadjalica bez pokrica.Niskoplafonski politicar
DF bi malo sa LIJEVIM(lokalni nivo), a malo sa DESNIM (FBiH, BH) !!! Oni sa LIJEVIM su se UHLJEBILI, a oni sa DESNIM IZVISILI !!! ŠTA SAD ??? Boriti se za IDEJU sa FOTELJOM, ili boriti se za IDEJU bez FOTELJE !!!
Tako je.Ne smijete biti taoci Kojovica i sitnosicardzijskih interesa male raje iz SDPa.
Samo tako Želja, drži se date riječi, naredni izbori su TVOJI aBd!
Napadate DF što će možda izaći iz vlade KS(koju svakako neće ugroziti), a onda opet napadate SDP TK što želi u vlast u TK? Kako vam ugodit? Uglavnom, principijelan stav DF-a. Ili si vlast ili nisi.
Malo si poglup, zar ne? Napadaju ljudi zato sto je vlada KS BEZ SDA UBLEHASA/MAFIJE, a korumpirani Bijedic hoce vlast u TK praviti SA SDA MAFIJOM!!!
realno DF drzi kantonalnu vladu, jer SBB je tu samo posmatrac i sad mogu uslovaljavati jer imaju 4 zastupnika i ako oni izadju pada vlada.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da nije Željka Komšića sad bi mi igrali kako čovke svira a sad pljujete po njemu, sram vas bilo !
klix radi za SDA.
klix radi za pare...hehe