Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle policijsko-obavjestajni aparat koji je SDA ugradila u DF kako bi se sprijecilo ujedinjenje gradjanskog bloka, napokon je pokazalo svoje pravo lice. Zbog vas cemo ostati nacionalno podijeljena kasaba u rukama Bakira i pet porodica.
DF u raspadu
sto se mene tice isto kao da vas nema
kako su prokockali povjerenje biraca na proslim izborima i citavo vrijeme samo setali iz pozicije u opoziciju i obratno.....bolje im je i da ne izlaze na izbore, jer su potencijal za debakl koji je imala SzBiH
AKO IDU SA SDP- OM TO JE PROPAST
Rezultat DF-a zavisi od podrške borcima Armije BiH na sutrašnjim protestima u Sarajevu.
Briga o onima koji su branili BiH, pokazuje svo licemjerstvo strana u borbi za Vlast. Zlatni ljiljan zahrđao.
@Herodot Ne spominješ čistačicu Narodne banke, koja je sada član predsjedništva BiH.