Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakv ba Bakir. To je občni Erdoganov vazal, koji bi za šaku dollara sve nas prodao.
Samo poljine su bitne, ko šiša nekog studenta koje ce imat dozivotne traume
KOMŠIĆU, potpuno si u pravu, ove balije oko SDA koje drže našu diplomatiju u Turskoj, bi trebali se zauzeti kod onog diktatora Erdoana, ali oni se ne vide iz njegovog dupeta....Tamo nas izmešu ostalij zastupa i Began iz pizdića oko Tuzle, provjereni diplomatski kadar... zato i jesmo gdje smo... Optužba da pripada FETO... za to bi maksimalno trebao dobiti izgon iz Turske... FETO nije teroristička grupa prema UN standardima..
El bake se samo moze zauzeti za svoje licne interese
el bake izmetbegovic trezoras nema nikakvog licnog interesa u oslobadjanju tog studenta on hoce da se prvo narod digne na noge pa da onda on pod izgovorom da SDA stoji iza svojih gradjana oslobodi studenta samo da prikupi jeftine politicke poene jadno providno i zalsono do baktea izmetbegovica
Boze budaletine,ako je student kriv nek se sudi taman da mi je komsija
Problem je sto nije kriv
Sta moze jedan bosanskohercegovacki student tolikoj Turskoj? Ovo moze biti mali igrokaz u kojem ce Erdogan, u predizborno vrijeme, na Baketovu inicijativu osloboditi studenta i tako Bakiru dati na znacaju. Mozda je bas zato decko i uhapsen i iskoristen, a ni kriv ni duzan. Kvarni su to igraci.
Komsic nezna ni ko mu je sve u stranci a trazi da se zna sta se radi u drzavi od 80 miliona stanovnika
@kivra nije bitno da li zna sta se radi u drzavi od 80 miliona, vec da je on jedini koji trazi da se slucaj preispita. Citaj malo vijesti, ne trci odma u komentare nakon sto naslov vidis.
Šta očekivati od tkmuka koji se petlja u nauku i koji je ukinuo teoriju evolucije iz škola.
Molim Vas šta nam je i Željko bitno odradio. Kakvu je on investicuju doveo Koga on zna u ovom svijetu Zna samo pričati uličarskim jezikom Ša ba , Kome će on ba govoriti itd Svi su bolji od DFa i SDPa
@psihologija Ko ovdje spominje šta je ko uradio? Pitanje je da niko ništa nije uradio da se ovo dijete oslobodi!
A šta ako je stvarno naš student upetljan u tu organizaciju Feto? Ja počinjem u sve sumnjati. Ne vjerujem da će te iko bez dokaza uhapsiti
Pa šta i da jeste? Ako nije učinio nešto direktno i napravio neko krivično djelo u čemu je problem da ima svoje mišljenje?
Pola SDA - ovaca na položajima je bilo ili jošte jeste upetljano u FTO!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj jaki ste samo na reakcijama i pametovanju...dignite svi dupe nije da ne primate plate za to!
Ne seri više i ti Komšiću, mali se petljao gdje mu nije mjesto i sad kao odjednom ovo udar na državu BIH..
A gdje se to petljao?
@bajrone1980 Pa nije da smo sad konkretno informisani o osnovama za hapšenje. Moguće je da je "kriv", a moguće je i da "neoosmanistički autoritativni režim" Turske lovi političke disidente. Ono što treba je uspostaviti kontakt sa njihovim vlastima, pa onda dalje naglabat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sa'će se on zauzeti,evo leti
A DF-ovci redovni dušebrižnici, nisu ni znali za situaciju, dok sa fb-a nisu čuli. Lažni moralisti na svim talasnim dužinama.