Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo bosnjaci to se tako radi od nebitnog datuma do prije pet godina ste doveli do toga da cjeli rs izade na ulice i slavi.
Sta vise palite narod. U Sarajevu se slavi dan kad ste se otcepili od Jugoslavije. Znate koje je to zabadanje prsta u oko Srbima. Zato ima i RS pravo bar da slavi sta hoce i kad hoce.
@digi.tal referendumom je izglasana nezavisnost RBiH. Tzv.RS je proglašena bez ikakvog prava i glasanja. Šaka srba na čelu sa Radovanom proglašava tzv.RS i kreće rušenje međunarodno priznate države BiH. Da imamo političare kako treba, do sada bi tužene bile i RS i Republika Srbija.
Dobro se zabavljaju kvazi preplaceni politicari, sirotinja gladuje , ko god moze skupiti za kartu BJEZI!
ma 'ebes 9 januar.. da su ostali politicari pametni ko sto nisu, pa da ovo i ne primjete da se desilo, al jbg treba I njima zasto ne uhvatit volej kad vec nabacuju i tako u krug.... a mi se pakujemo i idemo dalje gdje nema nabacivanja voleja i niskih udaraca... al je zato penzija u RSu 160km.. kurko ih boli...
Haha ksko narucen te za svoju krezubu sirotinju,ajmo aplauz.Ojadjdn i nepismen novinara mlatinja sa krezubom rajom i stsvlja im melem na ranu.Crkavacete vi jos stotinama godina,samo ne znam sto ste zlobni kad to nije vase niti ce ikada biti,niti se sta vi pitate...
Normalni Srbi se šprdaju s vOlinom i ekipom. Kao što klix kaze privatna zabava/predstava za maloumne mase. https://www.youtube.com/watch?v=IVvdbk7lqWo
koliko im je zvanicnika cestitalo ovaj datum a da nisu iz sumadije ?
ja sto vlahudije ima danas na klixu vela havle 🤣🤣🤣
Samo krivične prijave protiv organizatora i sve će doći na svoje.
RS je zločinačka tvorevina, stvorena na genocidu, pljački i ubijanju. BiH je susjedna zemlja koju obožavam, pozdrav BiH iz Slavonije.
Zar Bulevar nije rekao da su penzije veće nego u FBiH, da je prosječna plata veća od FBiH?
Blokiranje Delta centra je jedini pravi oblik otpora u BL. Kao i Bakirovog SCCa
Nažalost s ove strane Drine imamo Bakira kome je svejedno s kim će sutra sjesti a kamoli da osudi i poruči da nikada više neće za isti sto sa simpatizerima udruženja građana u Banjaluci. Nek Zara dobro radi u SCCu, da mu se ne žale klijenti. Misli da će od kirije živjeti generacije Izmetbegovića. Neće. To je jedino sigurno ovdje.
Zabava udruženja građana kojoj prisustvuju kokošari s one strane Drine. Joj Drina, velika Drina je nepremostiva.
A gdje je Čovke ove godine? Dobio prošle po pičci, ha? Ove godine su možda htjeli i Kolindu dovesti, al jbg. Kako reče Bauk, HDZ-ovci, sretan vam 9. januar, a ove godine neka su vam hairli i predsjednički izbori, pa pamet u glavu ubuduće.
Netreba placati ni poreze niti ista vise u ovjoj drzavi, niko je ne postuje od vlasti sto bi mi obicni smrtnici postovali zakon i ustav?
ne mogu da vjerujem da ste analizatora skinuli
@opel znači, klix se ipak bori protiv neistine i laži, pošto lik samo laže il nema pojma o životu