Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta god da su bili rezultati bosnjo bi nasao razlog da i dalje hehtuje, bude nezadovoljan i skeptican, jer takvi smo vazda, sujetni i zavidni. Da #klix i ostali portali napisu naslov kakav ide uz tekst ne bi dizali ovakvu hajku i covjeku pravili losu propagandu jer nas svijet jedva procita naslov, ko bi zamarao oci i mozak jos sa par recenica, ma hajde molim te. Sretno #SRCA vidimo se ponovo, uskoro!
Gdje su vam sada komentari misevi licemjerni. Na lomacu svakog ko je uspjesan je li ? Neka vam crkne krava dabogda misevi bolesni.
Akutni cedevitis
Nece gazda reket da placa pa mu se desi sta mu se desi. Tako ti je u ovoj drzavi.
Ne znam za ove sto im je tamo super, ali hrana slj klase, sokovi prehladni i nikakvi, dvije ih vrste, kolaci fuuj. Koliko siromasan i zeljan moras biti da bi se ondje prezderao?
@junuz Inace jedes kavijar 😆
pa ko je u ovoj drzavi odgovarao kada mu radnik pogine na gradilisti ?? znal ko nekoga da lezi u Zenicu od "gazda" , a kamo li za trovananje ? dajte budite realni...SDA nas je unistila gore nego agresor !
prežderali se