Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gde ste vidjeli da lopov lopova hapsi?
ima li neko pismen i potkovan ko bi mi u par rečenica objasnio ovo pre-sera-vanje ovih raznoraznih tužioca i ko koga u ovoj priči j.be? unaprijed zahvalan 🤯🤯🤯
Znal mi ko reći otkud Tegeltiji BH državljanstvo?
Sve su im pale optužnice, a oni se bave VSTV-om. Bez ikakve namjere da branim ove druge, ali šta je kriminalom u Energopetrolu, Bosnalijeku, Grasu, ubistvom pješaka od strane Efendića, i tako dalje i tako redom.
Lahko provjeriti ko je korumpiran. Jednostavno pregledajte presude u kojima su povratnici krivicnih djela dobivali ponovo minimalne kazne. Ni po kojim okaksavajucim okolnostima se to ne moze desiti osim ako je u pitanju korupcja.
Vstv treba ukinut a ruzicu jukic uhapsit...tegeltiju protjerat u srbiju...
ovo mi se ne da citati
@SDAkriminalnaPogan jbg nije na cirilici.
Ivanbiosad mislis da je na cirilici da bi citao