Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle niko iz Četvorke!
@laganitza cetvorka je jos u martu pocela, tj sda je za njih radila predizbornu :) Kad je asim snimljen, pa respiratori, pa izolatorij na gradjevinskom i od tad ne prestaje. Sda ide dole.
trojke valjda, jer realno cetvorka samo postoji u Starom Gradu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hoce li se i ove kazne ponistiti po obicaju?
Parama iz budzeta se oglasavaju pa i kazne tako placaju nasim novcem. Svega nam fali osim lopovluka.
https://www.youtube.com/watch?v=bCD-4kLgd54
Izbori nece biti posteni.Sama izborna komisija ce za novce dati i dupe, dakle ko vjeruje u postene izbore taj glup do bola.
Sigurno ih je to strašno pogodilo
Bilbordi u Visokom 4 godine besplatno u službi Amre Babic. Koliko će platiti?
@VelikiBum Pardon, ona nije platila! Ona to besplatno koristi
oglasavanje novcem iz budzeta platit kaznu novcem iz budzeta vratit nesto novca u budzet. uzet nesto novca iz budzeta za ponovno oglasavanje zakljucak _ zajasimo budzet zajedno
Drago mi je vidjeti da Platforme nema na listi, time vise sam sigurnija kome glas dati.
Jbt pa kazne su im k'o da me drotovi uhvate da pretičem na punoj pred krivinom i naplate mi kaznu od marku i dva'est feninga...
Ovo je udar na Bošnjake. Najviše kažnjene bošnjačke stranke.
Sdp bilbordi u srebreniku 10 dana prije kampanje i nikom nista?
Jadna majko