Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebem sve sda-ovci Uništili ste nas još jednom od rata
SDA su gowwnnaa najveća u ovoj zemlji želim im sve da im se duplo vrati šta su obićnom narodu uradili, kriminalci najgori bah!
NAROD ZNA , ZNA hahahahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Drzava za (sda) i njihove rodjake ....!?
Hoce li se mozda izmjeniti clan 160 novog zakona o radu gdje *federalna inspekcija "NE SMIJE" kontrolisati kantone sa hrvatskom vecinom*,ili cete se opet sageti Covicu i gase svuci da vas skutori krhaju u pak'su na suho bez loja?
@percepcija recepcije Covic ih dere kao da je hrvata u FBiH 80%.. sramota
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ako je usvajanje novih zakona o porezu na dohodak, doprinosima i sl. novo osnazenje stanja u BiH onda ste ipak svjesni koliko je stanje lose, a jos svijesniji da cete ga tim zakonima jos pogorsati... Hocete da zakucate eksere u mrtvacki sanduk kojim vladate... Fuj..
Zakon će se mijenjati sve do te mjere dok hadžije ne budu morale ni dolaziti na posao, dok će gola sirotinja raditi za šaku riže. A kad se stopiraju ino zaduženja radi lošeg boniteta i prezaduženosti države udariće se iznova po porezima, doprinosima, akcizama, pa i PDV-u... i sve tako dok ne ostanu samo hadžije... jbg.
sda kartel zastupa sve šibicare zapadno od korita drine
Nosite se u p.m. uhljupi ublehaški!
Sve idiot do idiota koji krade i unistava ovu drzavu. Ali ako bogda blizi se kraj ovog bolesnog sistema. Najgori komunista bolji 100 puta od najboljeg ovog danasnjeg iz SDA
Kako mislite naknadu za prevoz i gorivo oporezovati, pa da oni koji na to nemaju pravo imaju manju osnovicu za penziju.
Zakon se kazu donosi u skladu s nacelom pravednosti...mislim da je ovim idiotima nepoznat pojam ''pravednost'' stoga je bolje da se klone donosenja zakona
Nikad nisam vidio više Govana na jednom Mjestu
Treba se narod vec jednom pokrenuti i srusiti ova vnago na vlasti jednom za sva vremena , ja vise njihovim ublehama ne vjerujem nista .... Narod vas je izabrao narod ce da vas rusi !!!
To bih najviše želio da se desi ali mi smo obične pičkice tako da od tih želja nema ništa.
selo gori a oni o kamenovanju adila osmanovica prije dva mjeseca raspravljaju 6 sati ahaahahahah. svi vi osim sda uhljeba njih razumijem, ali vi ostali jel vi kontate svojom glavom ista zar vam ni najmanje ova sva prica ne vrijeđa inteligenciju?
ono kad sda 'eksperti' o nečemu odlucuju. Ustani Alija, da oni legnu
Mušić! To vam dođe kao leksikonski naziv za karcinom Bošnjaka od table tunel "Ivan" pa na niže!
"Što se tiče Sarajevo-osiguranja, mi želimo da se model eventualne privatizacije provede isključivo na način da zaštiti 300 ljudi koji rade u Sarajevo-osiguranju. Međutim, nismo sigurni da drugi modeli idu naruku radnicima", zaključio je Mušić. SDA RADNIČKA MAJKA. Šta ih je samo AMir Zukića zaposlio !! A BAkir 100 000. Al Arapa !
ma opet po narodu i radniku. MRZIM VAS
Povecajte nam plate bagro jedna mater vam je.bemo