Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako smijenuti ovu elitu koja je na sceni +20 god
Mrzitelji I pljuvaci bosne dabogda se raspali, mrs u svabiju kome ne odg
Nezz. Da smo demokratsko društvo, izborima. Ovako... stvarno nisam pametan
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Trezorski sargan ratni vodja, Fadil ti vodi ekonomiju, Sebija zdravstvo, Zeljko ne zna gdje je, Dzafer zaduzen da lijepo izgleda a debelo krme cakijas vodi mlade i progresivne . Dodo puko, Covic svakako samo lovu uzima i boli ga q. U normalnoj skoli izbaci bi nas iz nje a ne davali lose ocjene.
Evropa je pala na ispitu u BiH. Napravili su državu sa potpuno nefunkcionalnim konceptom. Na vlast stavili idiote koji se zdušno bore protiv svih EU vrijednosti, pljačkaju svako u svom dvorištu i svi skupa uništavaju državu i narode u njoj. Ne znam kako je išta i moglo biti drugačije nego što jeste.
I.......
Koci nas to sto podrzavate separatiste i nacionaliste, sto gledate negatore genocida i ne reagujete ( kako sto ste u ratu gledali ubijanja, klanja, raseljavanja i pravili se ludi)…je.bal li vas Orban, Dodik sviju redom
Kratko i jasno. Sve pocinje sa demokratskim izborima, koje nemamo. Medjutim hoceli nam to neko drugi srediti?
EU nikad nije rekla da prijetnja otcjepljenjem RS od BiH koci EU integracije nego korupcija I nedostatak reformi u administraciji. Iz Sarajeva 26 godina slusamo kako treba ovo ili ono prebaciti s entiteta na drzavni nivo a EU zaboli ćuna jel nesta na entitetskom ili drzavnom nivou bitno je samo da se ne krade I ne namjesta kao sto SDA radi najbolje.
Za najgore ocjene, ubjedljivo najzaslužniji Sejdo, a njega baš briga, njemu dobro.
Ne postoji država na svijetu kao što je naša. 3 strane, jedna nikako ne voli BiH, ne može većina odlučiti, ebeš to
Što vi gore ocjene dajete, to je bolje Dodiku, Komšiću, Čoviću, Džaferoviću, Izetbegoviću i ostalim njihovim privjescima. Ali nisu oni krivi što predstavljaju mutave narode.
Ovo je vijest! Samo me zanima, kako će sada bošnjaci objasniti glasačkom tijelu da je sve to krivica Srba i Hrvata???
Molim vas primite nas preko reda kao Rumuniju i Bugarsku molim vas da rahat napustim ovu zemlju i nikad se ne osvrnem.
Svaka nama čast na našem izboru
Ako je Hitler dobio zeleno svjetlo za istrebljenje židova, ako su hrišćani isto tako dobili zeleno svjetlo da raskopusaju BiH, protjeraju ili rasele Muslimane, onda je odgovor logičan: EU radi samo na jednoj stvari, a to je hrišćanska EU. Nekada me neko ispravi u procjeni.
Čuj javni sektor preglomazan??ovi su se zajebali treba poveačti javni sektro stasali unuci....
Nas je neko napravio "izolovanom zemljom" izvan svakog poretka,da bi skoro onda bili ono što je Ukrajina bila,tačka preko koje se lome neki "veliki" interesi a da ne zabole one koje iza tih interesa stoje,sigurno da ima puno onog što prevazilazi same okvire Bosne i Hercegovine.
Tako ti je to kad oce Bosnjo da vlada sa 100%, da se znao dogovoriti nebi bilo ovako. Sad pravac u Njemacku.