Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem da na ovu nsrecu i borbu za zdravljem ovog neduznog bica sa svojim roditeljima i dobrim ljudima se pravi Politicka prica.. Kao nema lijek u Federaciji ima u RS..Pa zaboga zar je bitno gdje ima,bitno ke da ga ima.da nam ovo nase dijete ozdravi. Ako se moze pomoc tu smo ..
Ti si glup ili se pravis. U republici srpskoj taj lijek moraju da plate ako imaju od cega a u Federaciji ako bude na listi nece morat. Jel sada jasnije.
@Rondalo sta sad sto nema treba ovdje vodimo politicku debatu...da prozivomo mozda likove koji nisu vrijdni pomena od poganluka na ovaj clanak. i trebamo mozda ih cekat da ga nabsve Evo ja Cu kupit svojim novcem koliko mogu....oces i ti? I svi dobri ljudi....treba da pomognu. Na ove pogane ne vrijdi cekati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ali zato ima za novog Audija, za zastitne folije, za obezbjedjenje u trznom centru, za pausale, odvojeni zivot, smjestaj, strucne saradnike bez raspisanog konkursa, gradjevinske dozvole iz kafane, stranacke botove, neispravne ventilatore, stranacke bilboarde... jel vakat da se probudimo?
ne prati te vise islamista🤔🤣🤣
a skonto sam 😁... mozda se uvrijedio sta 😂, ili gleda dvogledom u nebo da vidi postoji li stvarno kupola 😂😂.... sta ima kod tebe
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lijepa nasa .... tako je kad nasim politicarima u budzetu je bitniji vozni park nego nabavit neki tamo lijek ... tesko nevinoj djeci i roditeljima koji su prinudjeni da "prose" za zdravstvenu pomoc .. za koju su normalno odgovorne tebe prdonje koje se vozikaju doticnim A4 itd ...
a sta se to kod nas nabavlja da mi je znati .. Neispravni respiratori i maline ...
tugo
a sta je RS? Zimbabwe? Debilaaa
Dokaz da ne živimo u istoj drzavi
Ne rade subotom, valjda!
Jest fino procitati kad neki lijek ima u BOSNI I HERCEGOVINI.
RS je uspješniji i funkcionalniji entitet
Nespretno sam se izrazio, pokušao sam reći da je RS uspješniji i funkcionalniji entitet
😂😂😂😂😂😂