Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja Jevreji su bogati i gospoda a mi Bosnje sirotinja i fukara. Ko vas nezna.
hvala bogu pa ih nema, jevrejska zajednica se uvijek brinula za svoje clanove, a tokom rata je nemilice dijelila humanitarnu pomoc bez obzira na vjeru i naciju a tako je nastavila raditi
Imam ozbiljan prigovor na rad gore pomenutih organizacija: -tajno ucjenjivanje ugroženih da će dobiti hranu samo ako se budu molili jednom jedinom Bogu. Ja lično nisam monoteista, i ako opet budem ugrožen, ne bih želio da glumim monoteistu da bih dobio hranu.
sda demokratijaaaaaa sda ljudska prava stvar narod zna samo sda SVE ĆE NAS NAHRANITI STRNKA SDA !
Dajte ljudima štap a ne ribu ili penzionersku iskaznicu.
sta ovaj Jevrej tu folira kad nema gladnih Jevreja u Sarajevu
Odgovor: Postovani Nakon opseznog tromjesecnog terenskog istrazivanja sprovedenog po vuk..oje.binama republike srbije (drzave koja se nalazi sjeverno od Republike Kosova), mozemo da potvrdimo da je ISTINA da srbi jedu go..vna sa tri prsta.... Sincerly yours
A sto vi iz Kruga 99 ne pokrenete neku inicijativu. Ima nas dosta koji bi izasli na ulice i napravili revoluciju. Problem je da nas nema ko organizovati. Pomozite ljudima. Izbatinati i protjerati svu, ali bas svu politicku BAGRU. na svim stranama.
Vidih ih svi gojazni i lojavi i na kraju su zakljucili da jos uvijek ima dosta siromashtva u Bih.
Drago mi je da ove humanitarne organizacije imaju kakvu takvu koordinaciju. Mislim da bi mi mogli izdvajati i vise sredstava za one kojima je pomoc potrebna..
Neka neka,sudice se politicarima ako ne na ovom svijetu,ima onaj ! Sad se rasipaju parama a dokle ? Dabogda ih najgora kazna stekla.