Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je ovo bilo potrebno i ne samo ovi nacelnici vec i mnogi drugi trebaju da se ukljuce u rjesavanje ovog pitanja.
Jako mi je zao zbog ove njihove situacije i rasutosti njihovih porodica. Drago mi je sto im se zeli pomoci, a ne samo nijemo gledati.
Niko nije napustio rodni kraj i svoju drzavu sto mu se mililo. Nadam se da ce i za njih naci pravo rjesenje i pomoci im.
Drzava treba imati rjesenje za migrante! svi nivoi vlasti da se ukljuce i podrze, da se nadje najbolje rjesenje da se njima pomogne.
Vrijeme je da se svi ukljuce u rjesavanju problema dolaska migranata i da se tim ljudima pomogne, bravo za ovaj potez, svi da se ukljuce!!
Migrantska kriza mora biti rijesena, inace nam se ne pise dobro. Jucer smo i mi bili migranti i ne daj Boze da se ikad vise ponovi nikad nikome.
A sta je sa drugim nacelnicima. Vidim aktivnih i vrijednih samo deset?
Ovi celnici su se danas zaista osevapili pruzajuci pomoc migrantima.
Pa realno Bihac zbog migranata dosta trpi, stvarno bi drzava trebala nesto poduzeti po ovom pitanju. za sve opcine svaka cast koje su pomogle
Bez lokalnih zajednica ne bi bilo nikakvog napretna, sve drzavne institucije bi se trebale ugledati na ovakav gest
Mi svi treba da budemo kao jedno, da se pomazemo i podrzavamo, svaka cast za ove Opcine
Pa to bi trebalo da bude uvijek tako svi jedni drugima da pomazemo, a ne da se svadjamo ko je koje nacionalnosti ili tako. Bravo za ovaj gest
Vecina ljudi je za vrijeme rata iz nase drzave bila u istoj poziciji kao i oni danas, u bijelom svijetu bez igdje ikoga, niko ne planira da ga takve stvari u zivotu zadese, ali treba imati sluha i razumjevanja i nastojati pomoci onoliko koliko je u nasoj moci
Trebaju svi da se vode ovim primjerom i da doprinesu na sve moguce nacine i pruze pomoc drugim institucijama i pojedincima kojima je ta pomoc potrebna
Lijepo je vidjeti ove naše sarajevske lidere 👏
@epinefrin2 mogli su se i ostali potruditi, ne vidim ih puno ovdje