Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako si ti Hrvat i moja ja je nana isto.Idi vlasino jedna.
- Kako se približava kraj godine, tako se i samo po sebi nameće standardno pitanje što je to obilježilo proteklo razdoblje i koliko je učinjeno po pitanju bolje budućnosti za građane. Premalo, odgovor je koji smo i samo mogli zaključiti, a s kojim su se složili i poznatiji Mostarci s kojima smo prokomentirali proteklu godinu i pečate iste. Sve sami problemi su obilježili 2010. recesijsku godinu. Blokade, prosvjedi, štrajkovi i glad su jedino o čemu se govorilo u proteklih 360 dana. Nažalost, bilo je tako, no što je još gore, mišljenja su mnogi, da razdoblje koje dolazi neće biti ništa bolje od proteklog, ako ne i gore.
Sreca nasa pa nastavljaju kontinuitet u radu :) odmah treba podrzat ove idiote da im ubrzaju propast! Sretno!!! :)
B A K I R E B A K I R E 30 tisuca PIZDO JEFTINA
Samo napomena da je gosp. Radmanovic zaboravio ministarstvo odbrane na celu sa legendarnim \"Dudakovicem\", bolje je da ga sami postave jer ce on svakako u narednom periodu zapoceto zavrsiti, tj Banjaluku osloboditi.
E ovo je ozbiljna drzava, a ne pederacija.
Hoće ako im je Do-dik dao certifikat!
oće ovi iz adz bit autenticated?
Hajd\'mo sad, pljuvanje po SNSD-u jer je prepisao Lokumdžijin recept!