Pred premijeru U zemlji krvi i meda
0

Deseci radnika preduzeća ZOI'84 čiste krov Zetre radi Angeline

Sarajevo-x.com
(Foto: Almir Panjeta/Sarajevo-x.com)
Deseci radnika preduzeća ZOI'84 od ranih jutarnjih sati čiste ogromni snježni pokrivač sa krova Zetre kako bi Olimpijska dvorana bila spremna za sutrašnju gala premijeru filma "U zemlji krvi i meda" Angeline Jolie.

Premijera je, kaže glasnogovornica preduzeća ZOI'84 Muamera Šehić, samo razlog više što se pristupilo čišćenju snijega koji svakako treba ukloniti.

"Konsultovali smo arhitekte i projektante kako ne bi došlo do propusta", kaže Šehić.

Dodaje da su svi uposlenici preduzeća ZOI'84, pa i sam direktor, angažovani na raščišćavanju snijega na krovu dvorane, ali i u njenom krugu.

"Sa sigurnosnog apekta mi smo spremni za premijeru", dodaje Šehić.

Podsjećanja radi, sutra će u Zetri biti premijerno prikazan rediteljski i scenaristički debi Angeline Jolie "U zemlji krvi i meda", a prisustvovat će kompletna ekipa filma predvođena slavnom holivudskom divom kojoj će se pridružiti i njen jednako slavni partner Brad Pitt.

Njihov treći boravak u našoj zemlji izaziva veliku pažnju medija, što zbog njihove svjetske popularnosti, što zbog osjetljive tematike filma koji je još jednom pokazao kolike su duboke podjele među narodima Bosne i Hercegovine.