Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lako je po komentarima vidjeti kako su, ocito priuceni ljudi, zadrti, drski i bezobrazni u komentarima(sto svakako nije islamski), da sutra kad bi isil dosao bio bi gori pokolj među vlastitim redovima nego u siriji.
Inače,ovo je jedna novotarija koja ničim nije utemeljena u islamu a neuki narod u njoj slijedi svoje neuke predvodnika.i još da dodam da se nečuveno oko toga ni s kim raspravljat,knjiga ja svakom dostupna(Kur'an i Sunnet)pa nek svako provjeri.
svi glumite ulemu zato nam i jeste ovako.
bolje bi joj bilo da zikri više, jer imala bi manje vremena ovdje glumiti ulemu. tada bi i znala da ce svako odgovarati za sebe i da joj je dosta da ako misli da je to novotorija da bude zadovoljna sa sobom sto nije u tome. Allah upucuje a ne mi.@ErikBerne
dobri ljudi se okupljaju na dobrim mjestima....
Lijepo,valjda ću nekada doći ovdje nadam se iduće godine