{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Derventa: Na ulazu u grad uskoro novi bilbordi za dobrodošlicu

S
8.5.2012. u 12:47
0
1
Derventa: Na ulazu u grad uskoro novi bilbordi za dobrodošlicu
0
Derventa: Na ulazu u grad uskoro novi bilbordi za dobrodošlicu
Derventa
Na ulazu u Derventu uskoro će biti postavljena tri bilborda sa obavještenjem o dolasku u ovaj grad, koji bi trebalo da doprinesu prepoznatljivosti Dervente i da je promovišu.
Bilbordi će biti postavljeni na ulazima u grad iz pravca Banjaluke, Broda i Doboja, a biće finansirani iz Programa zajedničke komunalne potrošnje za 2012. godinu, saopšteno je opštinskog Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove.

U okviru Programa zajedničke komunalne potrošnje predviđena je i sanacija kolovoza, te krpljenje "udarnih rupa" u glavnim gradskim ulicima kao i u nekim od sporednih ulica u kojima je velika frekvencija vozila, te postavljanje horizontalne i vertikalne signalizacije.

U ovom mjesecu biće nasute makadamske ulica na području grada od kojih polovina u mjesnoj zajednici Novo Naselje, a u planu je i košenje i krčenje Industrijske zone i Sajmišta.

Predviđena je popravka više 80 klupa koje će biti podjeljenje zainteresovanim zajednicama etažnih vlasnika, grupama građana i postavljene na javne površine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: